PC için 600 TL gamepad tavsiyesi

Hocam peki bu ikisi arasında trus mu önerirsiniz yoksa Logitech mi? Bir de birkaç yerde Logitech de bağlantı sorunu olduğunu okudum bir fikriniz var mı?

F710 kullanıyorum 2. el 400 TL'ye aldım 0 sıkıntı aşırı iyi çok nadir kopma sorunu yaşıyorum ama USP'yi çıkar tak yapıyorum direk düzeliyor bence F710 al.
 
GXT 590 çok daha iyi F710'a göre. Neden ısrarcısınız?

Israrcı değilim anlamak istemiyorsunuz herhalde. GXT 590 modelinde bazı sorunlar olduğunu okudum. Açıklama yapıp hayır öyle bir sorun yok ya da evet böyle bir sorun var diyeceğinize al geç ya da neden ısrarcısın diyorsunuz. Doğru düzgün anlatmazsanız nasıl anlayayım.
 
Hocam sizde keşke şu yüzden GXT 590 alın bu özellikleri daha iyi deseniz. Al geç konu kapansın demek çok saçma bir şey insan seçenekleri karşılaştırıp en iyisini almak istiyor çünkü.

F710 B Tier bir model, tuş kalitesi, malzeme kalitesi ve tetikleri iyi değil. GXT 590 çok daha ergonomik ve kaliteli. Ölü bölge testinde müthiştir. GXT 590 A Tier.

Bir sorunu yok 590 modelinin.
 
F710 b tier bir model, tuş kalitesi, malzeme kalitesi ve tetikleri iyi değil. GXT 590 çok daha ergonomik ve kaliteli. Ölü bölge testinde müthiştir. GXT 590'a tier.

Bir sorunu yok 590 modelinin.

İşte bunu bekliyordum teşekkür ederim.

F710 B Tier bir model, tuş kalitesi, malzeme kalitesi ve tetikleri iyi değil. GXT 590 çok daha ergonomik ve kaliteli. Ölü bölge testinde müthiştir. GXT 590'a Tier.

Bir sorunu yok 590 modelinin.

Hocam bu arada GXT 590 pil ile mi çalışıyor yoksa şarj ile mi? Ayrıca bu da tak çalıştır mı yoksa başka şeylerde yapmam gerekiyor mu PC'ye bağlamam için?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı