PC için 750 TL gamepad önerisi

Hocam bir gamepadin ağır olması iyi değil, ağır seviyorsunuzdur bir şey diyemem. Ama arkadaki kapağı açıp pilleri çıkartıp bir de öyle bakın ağırlığına. Ayrıca gamepadin kopma sorunları meşhur. Oyunun en önemli yerinde koptuğu çok oldu bana da. Sinirle duvara fırlatılıp parçalanabilecek bir ürün. Ayrıca titreşim motoru var fakat ben bu gamepad ile bir çok oyun bitirdim ekstra bir premium hissiyat almadım. Çoğu zaman titreşmiyor bile.
Fifa ve peste titreşim olsa ne olur zaten

Hocam bir gamepadin ağır olması iyi değil, ağır seviyorsunuzdur bir şey diyemem. Ama arkadaki kapağı açıp pilleri çıkartıp bir de öyle bakın ağırlığına. Ayrıca gamepadin kopma sorunları meşhur. Oyunun en önemli yerinde koptuğu çok oldu bana da. Sinirle duvara fırlatılıp parçalanabilecek bir ürün. Ayrıca titreşim motoru var fakat ben bu gamepad ile birçok oyun bitirdim ekstra bir premium hissiyat almadım. Çoğu zaman titreşmiyor bile.

Ben elimdeki tokluk hissini beğeniyorum. Onun dışında kopma sorunu yaşamadım hiç 4 aydır kullanıyorum henüz gözüme batan bir şey yaşamadım.

Fifa ve peste titreşim olsa ne olur zaten
Zaten titreşim motoru pek de bir işe yaramıyor. Bir tek Forza Horizon 4 de farkını hissettim. Onun dışında olmasa da olur gibi bir özellik. Fifa ve Pes oynayacaksanız ve kablosunun uzunluğu yetiyorsa F310 daha mantıklı olur. Çünkü dediğim gibi F710 ile daha yakın zamanda RDR 2 bitirdim ve gerçekten sıkıntılar yaşadım.

Ben elimdeki tokluk hissini beğeniyorum. Onun dışında kopma sorunu yaşamadım hiç 4 aydır kullanıyorum henüz gözüme batan bir şey yaşamadım.
F710 ile kopma sorunu yaşamayan tek kişi olabilirsiniz :) 2 yıldır kullanıyorum, bir çok oyun oynadım fakat yok önermem. Zaten sol analog tuşu zamanla gevşiyor ve aşağı doğru sarkmaya başlıyor (gamepadi ters tutarsanız). Ama Logitech'in garantisine lafım yok bu sorunu yazdığınızda yeni ürün gönderiyorlar direkt. Fakat gelen üründe de sorunlar devam ediyor :)

F710 ile kopma sorunu yaşamayan tek kişi olabilirsiniz :) 2 yıldır kullanıyorum, birçok oyun oynadım fakat yok önermem. Zaten sol analog tuşu zamanla gevşiyor ve aşağı doğru sarkmaya başlıyor (gamepadi ters tutarsanız). Ama Logitech'in garantisine lafım yok bu sorunu yazdığınızda yeni ürün gönderiyorlar direkt. Fakat gelen üründe de sorunlar devam ediyor :)

Hocam herkes şikayetlerini yazmayı dile getirmeyi sever eminim benim gibi memnun olan insanlar da vardır. İleride bakacağım bir sorunu çıkacak mı?

Hocam herkes şikayetlerini yazmayı dile getirmeyi sever eminim benim gibi memnun olan insanlar da vardır. İleride bakacağım bir sorunu çıkacak mı?
Aslında genel olarak sizin gibi yeni kullanıcılar çıkan sorunları göz ardı etmeyi sever. Zaman geçtikçe bu sorunları dile getirmeye başlar. Bu bahsettiğim sorunları yazarsanız zaten herkesin yaşadığını görebilirsiniz. F710 13 yıllık artık çok geride kalmış bir gamepad.

Aslında genel olarak sizin gibi yeni kullanıcılar çıkan sorunları göz ardı etmeyi sever. Zaman geçtikçe bu sorunları dile getirmeye başlar. Bu bahsettiğim sorunları yazarsanız zaten herkesin yaşadığını görebilirsiniz. F710 13 yıllık artık çok geride kalmış bir gamepad.

Olabilir hocam kopma yaşasam dikkatimi kesin çeker ve rahatsız olurdum onun dışında bir koldan beklentilerim çok ütopik şeyler değil zamanla bakacağız ne olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı