PC için basınçlı hava spreyi önerisi

Geralt_Witcher

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 13400F / RTX 4060 / GİGABAYTE H610 M K DDR4 /MLD M500 ULTRA 1 TB /GSKİLL RİPJAWS (2X8) 3200mHz DDR4 /MSİ M240 / 80+ PSU/
PC'nin içi toz dolu fön makinesiyle birazını alabildim ama çok iş görmedi. Basınçlı hava spreyi almayı düşünüyorum ne önerirsiniz?

Kutulanmış spreylerden bahsediyorsun değil mi? Hemen hemen hepsi aynı. Fiyatına göre en uyugunu alsan da olur.m Ama tozların yine de hepsini almayacaktır. Fön makinesini soğuk modda çalıştırırken aynı zamanda antistatik bir fırçayla yüzeydeki tozları da kaldırabilirsin. Ben elektrik aksamı olmayan yerleri sonrasında ıslaklığının çoğunu aldığım temizlik mendilleriyle siliyorum. Devre olan kısımlar zatan hava ve toz fırçasıyla tamamen temizleniyor. Fanların da yapraklarını elinde tutarak üflet fönü. Sonrasında fan yapraklarını ıslak mendiller parmaklarını arasına soka soka tek tek dikkatlice silebilirsin. Çünkü kanatlara toz resmen yapışıyor. Havayla falan kolay kolay çıkmıyor.

PC'nin içi toz dolu fön makinesiyle birazını alabildim ama çok iş görmedi. Basınçlı hava spreyi almayı düşünüyorum ne önerirsiniz?
Direkt bilgisayar temizleme kompresörü al derim. Tüpler fiyatına değmez.
Aradaki 200 liraya neredeyse sonsuz kullanabileceğin bir şey alabiliyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı