PC için Bluetooth 4.0 Dongle Tavsiyesi

Hocam bluetooth kulaklık daha önce hiç kullanmadım, üzgünüm herhangi bir fikrim yok bu konuda.

Bilgisayarım için gamepad almayı düşünüyorum. PS4 Dualshock v2 almayı düşünüyorum. Bunun için bir Bluetooth dongle'a ihtiyacım var. Sizlerden öneri bekliyorum.
Bluetooth adaptörünüz kaç metre mesafede kopma ve gecikme olmadan çekiyor. Birde tam model adı nedir ?

Hocam merhabalar. Aldığınız Dualshock 4'ten memnun musunuz ? Birde aktif olarak hangi Bluetooth Dongle'ı kullanıyorsunuz ? Ben de DS4 almak istiyorum ama PC ile çok sıkıntı yaratıyor mu kullanan birinden bu yorumları duymak isterim de.

Dualshock 4'ten gayet memnunum herhangi bir sorun yaşamadım. Ben Bluetooth Dongle'ın bozulduğunu düşünmüştüm bozulmamış, hala bunu kullanıyorum.

2 ds4 bağladım daha fazlasını deneme fırsatım olmadı.
Bende csr 4.0 vardı 4 kol bağlıyordum. Bozulunca yine Csr 4.0 aldım ama 2 cihazdan fazla bağlanmıyor buna... Heryerde konu açtım yardım alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…