PC için Bluetooth adaptör önerisi

ahmet672117

Hectopat
PC de Xbox Controller ile oyun oynuyorum. Şu an kabloya bağlı halde oynuyorum ancak pek rahat olmuyor. Gecikme süresi minimum olacak şekilde kaliteli bir Bluetooth adaptör almak istiyorum. Hangi modelleri önerirsiniz. Fiyatı önemli değil gecikmesi çok az olsa ve kaliteli bir şey olursa güzel olur.

PC de Xbox Controller ile oyun oynuyorum. Şu an kabloya bağlı halde oynuyorum ancak pek rahat olmuyor. Gecikme süresi minimum olacak şekilde kaliteli bir Bluetooth adaptör almak istiyorum. Hangi modelleri önerirsiniz. Fiyatı önemli değil gecikmesi çok az olsa ve kaliteli bir şey olursa güzel olur.
Daha önce kullandım memnundum. Ama kurulumda bir zorluk vardı tam hatırlamıyorum.

Tp link UB500 de bakabilirsiniz.
Bende Ugreen vardı Xbox Gamepad (Series 9) ile kopmalar olunca araştırmış ve xbox gamepad ile uyumlu diye yazılınca, almıştım.
Yalnız onda da nadir de olsa kopmalar olunca, xbox dongle aldım. (Yan sanayi)
Artık hiç kopma olmuyor. Memnunum
Linki :

TP-Link UB500 de bakabilirsiniz.
Bende Ugreen vardı Xbox Gamepad (Series 9) ile kopmalar olunca araştırmış ve Xbox gamepad ile uyumlu diye yazılınca, almıştım.
Yalnız onda da nadir de olsa kopmalar olunca, Xbox dongle aldım. (Yan sanayi)
Artık hiç kopma olmuyor. Memnunum
Linki:

Bu Xbox'ın orijinal adaptörünü nereden bulurum peki biliyor musunuz?

Bu Xbox'ın orijinal adaptörünü nereden bulurum peki biliyor musunuz?
Orjinal bulaiblir misiniz bilmiyorum. Bana hiç denk gelmemişti.

Burada satıcılar ile ilgili bilgi verilmiş. Vatan mediamarkt da varsa orjinaldir. (Oralarda yok sanırım).
Ama diğer çok satıcılı olan (örn. hepsiburada, amazon vb..) sitelerde orjinal olduğunu yazıyorlarsa bile iyice araştırın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı