Arkadaşlar DualSense satın aldım. Bu gamepadi kablosuz bağlamak için güzel bir Bluetooth önerirseniz sevinirim.
Hocam geç ses gelme, kesilme, kopma, parazitlenme gibi sorunlar mevcut mudur ? Bende alacağım çünkü.TP-Link UB500 Bluetooth 5.0 Mini USB Adaptör
Kullanıyorum öneririm.
DualSense ile kullandım ve hiçbir gecikme, takılma, kopma yaşamadım. Bence en mantıklı seçenek şu an.Hocam geç ses gelme, kesilme, kopma, parazitlenme gibi sorunlar mevcut mudur ? Bende alacağım çünkü.
ASUS USB-BT400 Bluetooth Adaptor
Ben satın aldığımda 100TL idi şu an 220 TL olmuş Bir sorun yaşamıyorum ben DualShock için kullanıyorum çakmalar zannımca ondan dolayı araya bir şey girince gecikme oluyor ama Adaptör ile alakalı olduğunu düşünmüyorum
Bunu satın aldım. Teşekkür ederim.Hocam geç ses gelme, kesilme, kopma, parazitlenme gibi sorunlar mevcut mudur ? Bende alacağım çünkü.
Dikkat etmemişim kol için almıştım sadece zaten4.0 hocam bu 5.0 olan cihazlar da sorun olabilir gecikme vs. 4.0 olan cihazlar için bir şey diyemem onlarda sorunsuz çalışıyordur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.