PC için Controller önerisi

• Konuyu başlatan Bupper
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.074

Bupper

Decapat
Merhaba. Başlıktaki gibi bilgisayar için Controller önerilerinizi bekliyorum.

Fiyatları hakkında hiçbir fikrim olmadığı için bütçe veremiyorum. Sıfır ya da eğer güzel ve sorunsuz gördüğünüz varsa İstanbul içi ikinci el de olabilir.

Bütçe yoksa Dualsense Edge veya Xbox Elite Controller bile önerebiliriz fakat onlarda pahalı ve gereksiz özelliklerle donatılmış durumdalar. Düz Dualsense, Dualshock 4, Xbox Series X/S Controller gayet yeterli olacaktır.

Logitech F310 öneririm kendimde kullanıyorum gayet güzel şu an internette 400TL kendim aldığımda 350 idi.

Yakın zamanda bu yorumlar yüzünden aldım idare eder diye ve keşke 4-5 ay bekleyip tekrar DS veya farklı olarak DualSense alsaydım diyorum. Ergonomisi rezalet, anolog hassasiyeti öyle bir yerde başlıyor ki kolu çek-bırak olarak kullanmak zorunda kalıyorum. Olan 400 lirama oldu. Bütçesi olmayan F310 alacağına 200-250'ye replika alsa daha iyidir, en azından bir kebap yer fazladan.

Ben Xbox kontrolcüsü öneririm ama DualShock 4 v2'de alınabilir. Aslında denk geldi bende şu anda elimdeki orijinal DualShock 4 v2'yi satıyorum, çok az kullanılmış. Sahibinden linki paylaşmak yasak mı bilmediğimden paylaşmıyorum, ilgilenir misin?

Ben Xbox kontrolcüsü öneririm ama DualShock 4 v2'de alınabilir. Aslında denk geldi bende şu anda elimdeki orijinal DualShock 4 v2'yi satıyorum, çok az kullanılmış. Sahibinden linki paylaşmak yasak mı bilmediğimden paylaşmıyorum, ilgilenir misin?
Kaça satmayı düşünüyorsun acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı