144FPS seçeneği olsa yapardım.
FPS'yi arttırabiliyorsun. Videoları var steam'da.144FPS seçeneği olsa yapardım.
İçinde 3 oyun var. Üçü'de birbirinden efsane oyunlar. Yani o fiyatı kesinlikle hak ediyor. Fiyatını hak eden nadir oyunlardan.164 lira mı? Komikmiş.![]()
Negatif yorum derken? ''Son Derece Olumlu'' gözüküyor ortalaması? Ve Türkiye'de sadece bir tane olumsuz yorum atılmış oda troll zaten. + Oyunda hiçbir hata yok. Son derece efsane bir oyun. 3 oyunu da PC'de bitirmiş biri olarak söylüyorum. Ve PS2 versiyonları en berbat oyunlarıdır Crash'in. Crash'in efsane olan oyunları PS1 versiyonları. Yeni çıkanlarda onların remake'i zaten. Fakat orijinal'inden çok daha iyi bir remake'i. İngilizce Yorumlarda da olumlu yorumlar daha fazla. Ortalamaya göre oyuna puan vermeyin o ortalamalarda alakasız şeyden kaynaklı bile negatif yorum atanlar oluyor. Oyunu oynayın o şekilde karar verin. Şuan çok satanlar listesinde.Evet nostalji yapmak icin Steam'de istek listeme almistim ama o kadar negatif yorum yapilmis ki oyuna istek listemden sildim.
Eskiden PS2'de oynardim bunu![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.