PC için DualSense alınır mı?

Keroble

Hectopat
Daha fazla  
PC için gamepad alacağım ve DualSense almaya karar verdim, internette güncellemeler ile uyumluluk sorunlarının birçoğunun çözüldüğü yazıyor. Xbox kolunun asimetrik joystickleri ve fiyatına göre hiçbir şey vadetmemesi beni DualSense'ye yonlendirdi, ek olarak malzeme kalitesini de daha çok beğeniyorum ama herkes DualSense yerine Xbox kontrolcüsünü öneriyor.

PC için gamepad alacağım ve DualSense almaya karar verdim, internette güncellemeler ile uyumluluk sorunlarının birçoğunun çözüldüğü yazıyor. Xbox kolunun asimetrik joystickleri ve fiyatına göre hiçbir şey vadetmemesi beni DualSense'ye yonlendirdi, ek olarak malzeme kalitesini de daha çok beğeniyorum ama herkes DualSense yerine Xbox kontrolcüsünü öneriyor.

DualSense'i kullanmak için gereken uygulama (DS Windows) FIFA vb oyunlarda yasak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam üzerinden oyun oynarken çoğu oyunda ekstra bir tanıtmaya ihtiyaç duymuyor direkt algılıyor. Xbox tercih edilmesinin sebebi Windows ortamında ek programa ihtiyaç duymadan doğrudan kullanılabiliyor olması.

Steam harici platformlarda oynarken kolu kullanmıyor muyuz, DirectInput veya Xinput yok mu?

Alınır bi sıkıntı yaşamadım şu zamana kadar. Bazı oyunlarda Xbox buttonları gözüküyor onuda mod indirip kolayca değiştirebiliyorsunuz. Steam girdisinde hazır şemalarla ayar çekmene gerek kalmıyo

Technopat Haberler

Geri
Yukarı