PC için Elite series 2 vs ROG raikiri Pro vs Razer Wolverine V2

mimario

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba.

PC'de hikayeli oyunlar oynamak için kol bakıyorum. Halihazırda Xbox 9. nesil var. Gerek uyumu, gerek kullanımı ile hoşuma gidiyor ama ikinci kol olarak kaliteli bir şey alayım dedim.

Mevcut ürünün uyumu hoşuma gittiğinden Elite series 2 Core olarak aklıma yatıyor. Trendyol üzerinden bütçeme nispeten uygun var.

Ek olarak İtopya güzel bir indirim yapmış. Üst seviye iki ürününde fiyatlar gayet iyi durumda. Ama dediğim gibi PC'de kullanacağım için Xbox-Microsoft uyumu ilgimi çekiyopr.

Ürünler bu şekilde. Siz olsanız hangisini alırdınız? Ya da hiç bunlara girmeyip arkadaşımdan 13500'e yurt dışından getirdiği PS5 fat digitali mi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam alacak olsaydım ben tercihimi Razer'dan yana kullanırdım ancak eğer farklı bir seçenekte olmasını isterseniz;

ÖzellikMicrosoft Xbox Elite Series 2 Core (Kırmızı)Razer Wolverine V2 Pro (Siyah)ASUS ROG Raikiri Pro RGB Kablosuz Gamepad
Bağlantı TürüKablosuz (Bluetooth, USB-C)Kablosuz (Razer™ HyperSpeed Wireless)Kablosuz (Bluetooth®, 2.4 GHz RF), Kablolu (USB-C)
UyumlulukXbox Series XS, Xbox One, Windows 10/11PlayStation 5, PC
Özelleştirilebilir Düğmeler4 adet arka paddle6 yeniden ayarlanabilir düğme4 arka düğme
Diğer ÖzelliklerAyarlanabilir tetik kilitleri, etrafı saran kauçuk kavrama, basınç ayarlı kontrol çubuklarıRazer Chroma™ RGB aydınlatma, değiştirilebilir başparmak çubukları, 8 yönlü mikro anahtarlı D-Pad, Razer™ HyperTriggerOLED ekran, üç modlu bağlantı, ESS DAC, ayarlanabilir joystick hassasiyeti ve tepki eğrileri, seçilebilir tetikleyiciler
Pil Ömrü40 saate kadarBelirtilmemişBelirtilmemiş
Ağırlık345 g (+/- 15 g)BelirtilmemişBelirtilmemiş

Son düzenleme:
Hocam alacak olsaydım ben tercihimi Razer'dan yana kullanırdım ancak eğer farklı bir seçenekte olmasını isterseniz;

ÖzellikMicrosoft Xbox Elite Series 2 Core (Kırmızı)Razer Wolverine V2 Pro (Siyah)ASUS ROG Raikiri Pro RGB Kablosuz Gamepad
Bağlantı TürüKablosuz (Bluetooth, USB-C)Kablosuz (Razer™ HyperSpeed Wireless)Kablosuz (Bluetooth®, 2.4 GHz RF), Kablolu (USB-C)
UyumlulukXbox Series XS, Xbox One, Windows 10/11PlayStation 5, PC
Özelleştirilebilir Düğmeler4 adet arka paddle6 yeniden ayarlanabilir düğme4 arka düğme
Diğer ÖzelliklerAyarlanabilir tetik kilitleri, etrafı saran kauçuk kavrama, basınç ayarlı kontrol çubuklarıRazer Chroma™ RGB aydınlatma, değiştirilebilir başparmak çubukları, 8 yönlü mikro anahtarlı D-Pad, Razer™ HyperTriggerOLED ekran, üç modlu bağlantı, ESS DAC, ayarlanabilir joystick hassasiyeti ve tepki eğrileri, seçilebilir tetikleyiciler
Pil Ömrü40 saate kadarBelirtilmemişBelirtilmemiş
Ağırlık345 g (+/- 15 g)BelirtilmemişBelirtilmemiş

Razer hocam iyi güzel de oyunlar Xbox tuş dizilimi ile geliyor Elite series veya ROG raikiri alması PC içinse uygun olur. Fakat Razer Wolverine çok iyi indirime girmiş tuş dizilimi problem değil ve alışırım diyorsa Razer da alabilir.

Cevaplar için teşekkürler. Rog, uygulaması nedeniyle aklıma yatmıyor. Razer hoşuma gitti ama titreşim motoru yokmuş galiba. Benim için aman aman bir problem değil ama sadece hikayeli oyunları oynuyorum oyun koluyla. 9. nesil kontrolcü ile hoşuma giden bir detay. Çünkü üst düzey oyunlarda hikayenin aksiyonuna göre titreşim güzel bir etki veriyor. Mevcut durumuna alıştığım için de Elite Series 2 şuan mantıklı duruyor. Hem bolca yedek aksesuarı bulunabiliyor.

E-spor seviyesinde oyunlar için klavye-fare kullanıyorum. Haliyle konfor odaklı bir kontrolcü arıyorum. Flydigi gibi ürünler pek aklıma yatamadı o yüzden. Mevcut durumda Wolverine ve Elite Series 2 arasındayım. Turtle Beach'te kaliteli ürünlere sahip ama dediğim gibi erişilebilirlik açısından iki üründen birini tercih etmek aklıma yatıyor.

Ayrıca yine her zamanki gibi tüm dünyadan pahalıya almak ne kadar koyuyor bilemezsiniz. Xbox Design Lab üzerinden kendinize özel tasarım yaptığınız kolunuz en baba 180 dolara gelirken, dümdüz, hatta "Core" olarak piyasaya sürülmüş aksesuarsız ürüne iki katı bedel ödemek zorunda kalıyoruz. Bize bu hayatı yaşatanların iki dünyada da huzur bulmamasını temenni etmekten başka bir şey gelmiyor elimden.

Merhaba.

PC'de hikayeli oyunlar oynamak için kol bakıyorum. Halihazırda Xbox 9. nesil var. Gerek uyumu, gerek kullanımı ile hoşuma gidiyor ama ikinci kol olarak kaliteli bir şey alayım dedim.

Mevcut ürünün uyumu hoşuma gittiğinden Elite series 2 Core olarak aklıma yatıyor. Trendyol üzerinden bütçeme nispeten uygun var.

Ek olarak İtopya güzel bir indirim yapmış. Üst seviye iki ürününde fiyatlar gayet iyi durumda. Ama dediğim gibi PC'de kullanacağım için Xbox-Microsoft uyumu ilgimi çekiyopr.

Ürünler bu şekilde. Siz olsanız hangisini alırdınız? Ya da hiç bunlara girmeyip arkadaşımdan 13500'e yurt dışından getirdiği PS5 fat digitali mi almalıyım?

Wolverine V2 Pro'da titreşim yok yalnız hikayeli oyunlarda sıkıntı eder misiniz bilmem.

Elite series 2 hall efect yok galiba drift problemi olabilir. Bende sizin gibi PC de hikayeli oyunlar için gamepad arıyorum. Apex4 alacaktım normalde fakat garantisi vs yok bataryasında sıkıntı var galiba. Vader4Pro da aynı şekil garantisi yok batarya problemi vs bulmadım ama ekstra bir özelliği yok FPS oyuncusu değilseniz. Bende şu an v2Pro ile v2Chroma arasında kaldım.

Elite series 2 hall efect yok galiba drift problemi olabilir. Bende sizin gibi PC de hikayeli oyunlar için gamepad arıyorum. Apex4 alacaktım normalde fakat garantisi vs yok bataryasında sıkıntı var galiba. Vader4Pro da aynı şekil garantisi yok batarya problemi vs bulmadım ama ekstra bir özelliği yok FPS oyuncusu değilseniz. Bende şu an v2Pro ile v2Chroma arasında kaldım.

Bugün elime FLYDIGI Vader 4 Pro geçti hocam, kalite, hissiyat ve özellik olarak muazzam ötesi. Bir sorun olursa THH ile sorununuzu çözersiniz çok çok iade alırsınız. Bence şans verin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı