PC için gamepad alınmalı mı?

alicanarmt

Hectopat
Daha fazla  
PC kullanıyorum ve bütçem 300 TL. Logitech M100 mouse kullanıyorum ve oyun için sistem topladım. Bu bütçeyle mouse + F/P gamepad mi almalıyım? Rekabetçi oyunlar oynamıyorum. Oyun deneyimimi iyileştirmek amacım. Yoksa 150-300 TL bandında önereceğiniz güzel gamepad var mı?

Ben gamepad ile sadece fifa oynuyorum LOGITECH F310 kullanıyorum. Ancak elindeki mouse çokta iyi değil oynadığın oyunlara göre al fps tps moba falan oynuyorsan mouse al derim.

Ben spor oyunlarında gamepad kullanmayı seviyorum. (araba yarışı, basketbol, futbol vb.) Ayrıca bazı oyunlarda GTA 5 gibi gamepad desteği de oluyor ve yayılarak oyun oynayabiliyorsun. Zaten GTA 5 genelde casual bir oyun veya Witcher 3 tarzı RPG oyunlarında.

ben de zamanında heveslenip x box 360 aldım. Bir kaç gün işte oyunlarda falan oynadım ama klavye mouse rahatlığı varken insanın onla oynayası gelmiyor artık sadece misafir geldiğinde pes fifa oynarken kullanıyorum.

Fifa ,The Witcher 3 oynuyorum şu sıralar. Genelde FPS/RPG oyunlar tercih ediyorum. Moba oynamıyorum. Bunlara göre düşünüldüğünde açıkcası elimde kötü de olsa bir mouse var. Oyun deneyimime hangisi daha çok şey katacaksa onu almak isterim.

Klavye ve fareyi sadece shooter için kullanıyorum. Diğer herşeyde gamepad tercih ediyorum. Tuş ayarlama derdi yok, elleri daha az yoruyor ve benim gibi solaklar için çok daha ergonomik.

Eğer simetrik yapı isterseniz Logitech F710, çapraz yapı isterseniz (Xbox gibi) Monster'ın oyun kolu tavsiyemdir. Hem fiyatları güzel, hem de yapmaları gereken her şeyi yapıyorlar. Diğerleri üstüne sadece lüks ekliyor ve fiyat artırıyor.

Klavye ve fareyi sadece shooter için kullanıyorum. Diğer herşeyde gamepad tercih ediyorum. Tuş ayarlama derdi yok, elleri daha az yoruyor ve benim gibi solaklar için çok daha ergonomik.

Eğer simetrik yapı isterseniz Logitech F710, çapraz yapı isterseniz (Xbox gibi) Monster'ın oyun kolu tavsiyemdir. Hem fiyatları güzel, hem de yapmaları gereken her şeyi yapıyorlar. Diğerleri üstüne sadece lüks ekliyor ve fiyat artırıyor.
Xbox ın yeni konsoluyla çıkandan mı bahsediyorsunuz? Yoksa 360 mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı