PC için gamepad önerisi

Monster markasına pek sıcak bakamıyorum nedense ya en iyisi biraz indirim bekleyeceğim ve ya dualsense ragnarök alacağım

Monster markasına pek sıcak bakamıyorum nedense ya en iyisi biraz indirim bekleyeceğim veya DualSense ragnarök alacağım

Logitech'den şaşmayın desem fanboylar üzerime saldırır mı? hocam Logitech serviste çok güzel bir firmadır sorunu olsa yenisini gönderiyorlar servis bakımından Logitech'i tek geçerim.

DualSense ile Uncharted 4 bitirmiştim PC'de tetikler ve haptic feedback çalışıyor tabii kablo ile bağlarsan.

Logitech eli çok ağrıtır o tetikler ne öyle çekim gücü de dandik.

Logitech'den şaşmayın desem fanboylar üzerime saldırır mı? hocam Logitech serviste çok güzel bir firmadır sorunu olsa yenisini gönderiyorlar servis bakımından Logitech'i tek geçerim.
Bir sürü kontrolcü denedim, F710 dahil olmak üzere, bu konuda Monster'da alarak koleksiyonuma katacağım ancak DualSense vs. konuşurken F710 önerip birde övmek ne biliyim, servisi iyi olabilir ancak konu kalite ve özellik. F710 olsa olsa DualShock 3 kalitesinde.

DualSense mantıklı geldi şu an, biraz indirim bekleyip DualSense almak daha iyi olacak gibi duruyor.

Bütçeyi bilmiyorum konuya çok hızlı giriş yaptım

DualSense konuşuluyorsa titreşim moturu yeter ve çıkarım konudan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…