PC için gamepad önerisi

Monster markasına pek sıcak bakamıyorum nedense ya en iyisi biraz indirim bekleyeceğim veya DualSense ragnarök alacağım 😄

Logitech'den şaşmayın desem fanboylar üzerime saldırır mı? :) hocam Logitech serviste çok güzel bir firmadır sorunu olsa yenisini gönderiyorlar servis bakımından Logitech'i tek geçerim.

DualSense ile Uncharted 4 bitirmiştim PC'de tetikler ve haptic feedback çalışıyor tabii kablo ile bağlarsan.

Logitech eli çok ağrıtır o tetikler ne öyle çekim gücü de dandik.

Logitech'den şaşmayın desem fanboylar üzerime saldırır mı? :) hocam Logitech serviste çok güzel bir firmadır sorunu olsa yenisini gönderiyorlar servis bakımından Logitech'i tek geçerim.
Bir sürü kontrolcü denedim, F710 dahil olmak üzere, bu konuda Monster'da alarak koleksiyonuma katacağım ancak DualSense vs. konuşurken F710 önerip birde övmek ne biliyim, servisi iyi olabilir ancak konu kalite ve özellik. F710 olsa olsa DualShock 3 kalitesinde.

Bir sürü kontrolcü denedim, F710 dahil olmak üzere, bu konuda Monster'da alarak koleksiyonuma katacağım ancak DualSense vs. konuşurken F710 önerip bir de övmek ne bileyim, servisi iyi olabilir ancak konu kalite ve özellik. F710 olsa olsa DualShock 3 kalitesinde.

Bütçeyi bilmiyorum konuya çok hızlı giriş yaptım :)

DualSense konuşuluyorsa titreşim moturu yeter ve çıkarım konudan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı