Kişiden kişiye fiyat algısı değişir. Bütçeniz ne kadar?Ne çok pahalı ne çok ucuz bir oyun kolu istiyorum.
Bunun düz ultimate versiyonunu da tercih edebilirsiniz. Kablosuz, şarjlı ve dock ile birlikte geliyor. Kesinlikle öneririm. Amazon 12 günde getirdi.
Pahalı ve ucuz tanımınız nedir? Bütçe ne kadar?Ne çok pahalı ne çok ucuz bir oyun kolu istiyorum.
Oyunlar tanıyor mu bu kolu? Kronik sıkıntısı var mı? bende 7 yıllık F710 var hala çalışıyor. Aynı performansı alır mıyım?Bunun düz ultimate versiyonunu da tercih edebilirsiniz. Kablosuz, şarjlı ve dock ile birlikte geliyor. Kesinlikle öneririm. Amazon 12 günde getirdi.
Şarjı az gidiyordu galiba bunun ama güzel gamepade benziyor.![]()
Fantech EOS Pro Gamepad
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Az önce sipariş ettim.
Fiyat/performans olarak 8bitdo'dan çok daha başarılı bence. Kablolu kullanırsın şarjı bittiği yerde.Şarjı az gidiyordu galiba bunun ama güzel gamepade benziyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.