PC için Gamepad Önerisi

UltraPilot

Kilopat
Katılım
12 Mayıs 2015
Mesajlar
162
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hepinize merhaba hayırlı günler...

90 TL'nin üzerine çıkmayacak bir gamepad bakıyorum ve birkaç tane beğendim işte şunlar ;

- Dobe xbox one wired controller
Xb1 Xbox One( Kablolu) Wıreless Controller GittiGidiyor'da 231004409

-Xbox 360 controller for PC

Microsoft Xbox 360 Kablolu Controller (oyun Kol) GittiGidiyor'da 232622858

-Logitech f 310

F310 GAMEPAD

Evet arkadaşlar beğendiklerim bunlar peki sizce hangisini almalıyım? Genellikler Fifa oynuyorum fakat gamepad'i başka Türk oyunlarda da kullanmak istiyorum. Öneriniz nedir? (Logitech f310 gamepad. Sanki biraz küçük gibi geldi bana)

Yardımlarınız için teşekkür ederim...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
F310 Bende 2 Senedir Var Gerçekten Güzel Fakat Titreşimi Yok.Bunu Göz Önüne Almak Lazım Zaten Titreşim Beni Rahatsız Eder Onun İçin Aldım.Gayet Güzel Sağlam Dayanıklı Kendi Programı Var Oyunlara Ayarı Otomatik Yapıyor Tavsiye Ediyorum... :)
 
Xbox One controller almanı öneririm. Nede olsa çıkalı 2 sene oldu galiba. Diğerlerine göre daha yeni. Eğer arttırabilirsen Dualshock 4 almanı öneririm.
 
Ben de Logitech F710 kullanıyorum 1 buçuk senedir. Ben aldığımda 90 küsüre almıştım. Şimdi 130 küsürlerde dolaşıyor. Gayet sağlam, gayet güzel bir gamepad. Parasının hakkını veriyor. Zaten en çok kullanılan gamepadlerden biri ve çoğu oyun da, oyunun ayarlarında da desteklenen gamepadlerden biri. Kablosuz olması çok çok güzel. Ayrıca titreşimi de var. Araba oyunlarında ya da maç oyunlarında zevk veriyor diyebilirim. Tabi herkesin zevki farklıdır. :D Bulabilirsen bütçene göre F710'u öneriyorum. Benim için tek eksi yanı RT diye adlandırılan ve genelde oyunlarda gaz pedalı olarak ayarlı gelen tuşun biraz sert olması. Uzun süreli oynamalarda parmağı yoruyor. Ama tepkisel olarak çok güzel.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı