PC için gamepad önerisi

• Konuyu başlatan kida
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 73
  • Görüntüleme 1.479
Hocam masaüstü bir bilgisayarınız varsa zaten anakartta genelde Bluetooth özelliği olmadığı için harici USB şeklinde aparat almanız gerekiyor. Onu kasaya taktığınızda da kolu bağladığınızda direkt bağlanıyor. Ben kolu genelde hikayeli oyunlar oynarken kullanıyorum ve herhangi bir gecikme hissetmedim. Belki Online oyunlarda fark olabilir ama test etmedim dediğim gibi.

Aparatım var Bluetooth için biraz kasaya uzak mesafede oynuyorum gecikme olur mu diye düşünüyorum.

Şahsen Hall Effect özelliğine sahip ürün almanız taraftarıyım aksi durumda Analog Drift kesin olarak oluşuyor.
Şahsi önerim bu:

MSI, Logitech gibi ürünlerden bariz üstün ve kaliteli. Türkiye'de pek isimleri yok ama donanım olarak kaliteleri daha yüksek. 9. nesil Xbox'tan da daha iyi. Xinput girişli olduğu için direk tak çalıştır ürün oluyor tüm hepsi.

Tabi diğer Gamesir, Fantech gibi markalarda sağlam markalar. Marka takıntısı yapmayın derim.

MSI G30 V2 3 yıla yakındır kullanıyorum. Kutu içeriğinden dongle çıkıyor kablosu da çıkıyor şarjı 2-3 haftadan fazla gidiyor günde minimum 3 saat fifa oynuyorum. Herhangi bir gecikme falan yaşamadım. Direkt alıp kullan. Pil takma derdin dongle alma derdin yok.
MSI GG Force GC30 V2
Fiyatı attığına göre çok daha uygun gibi geldi.

Aparatım var Bluetooth için biraz kasaya uzak mesafede oynuyorum gecikme olur mu diye düşünüyorum.

Bende USB şeklinde kasaya bağlı Bluetooth aparatı var ve ben hiçbir gecikme hissetmedim şu ana kadar gecikmeden şikayet edeni de görmedim. Bende Xbox konsolu da olduğu için Xbox benim işimi daha çok görüyor bir de hafif olduğu için elim falan da ağrımıyor PS kollarında elimin ağrıdığı zamanları hatırlıyorum.

MSI GG Force GC30 V2
Fiyatı attığına göre çok daha uygun gibi geldi.

Bu kolda gayet güzel duruyor bu arada. Fiyatı da uygunmuş harbi.

Şahsen hall effect özelliğine sahip ürün almanız taraftarıyım aksi durumda analog drift kesin olarak oluşuyor.
Şahsi önerim bu:

MSI, Logitech gibi ürünlerden bariz üstün ve kaliteli. Türkiye'de pek isimleri yok ama donanım olarak kaliteleri daha yüksek. 9. nesil Xbox'tan da daha iyi. Xinput girişli olduğu için direk tak çalıştır ürün oluyor tüm hepsi.

Tabii diğer GameSir, fantech gibi markalarda sağlam markalar. Marka takıntısı yapmayın derim.

Hocam çok ciddi bir renk takıntım var açıkçası :D

Bende USB şeklinde kasaya bağlı Bluetooth aparatı var ve ben hiçbir gecikme hissetmedim şu ana kadar gecikmeden şikayet edeni de görmedim. Bende Xbox konsolu da olduğu için Xbox benim işimi daha çok görüyor bir de hafif olduğu için elim falan da ağrımıyor PS kollarında elimin ağrıdığı zamanları hatırlıyorum.

Bu kolda gayet güzel duruyor bu arada. Fiyatı da uygunmuş harbi.
Tp-Link UB500 Bluetooth 5.0 Nano USB Adaptör
Bu ürünü kullanıyorum.

Hocam çok ciddi bir renk takıntım var açıkçası :D
Önerilen kalan ürünler genelde hall effect bile değil şu anda, alınabilecek en mantıklı ürünler eğer 2000 civarında alacaksanız 8bitdo 2c, gulikit kk3 pro, bigbig won gale hall, fantech shooter 3. Eğer 3000 civarlarında kalacaksanız cyclone 2, gulikit kk3 max, eğer sınırım yok 6500 veririm derseniz de flydigi vader 4 pro

Xbox kolu alınmaz bu fiyat bandında

Önerilen kalan ürünler genelde hall effect bile değil şu anda, alınabilecek en mantıklı ürünler eğer 2000 civarında alacaksanız 8bitdo 2c, gulikit kk3 pro, bigbig won gale hall, fantech shooter 3. Eğer 3000 civarlarında kalacaksanız cyclone 2, gulikit kk3 max, eğer sınırım yok 6500 veririm derseniz de flydigi vader 4 pro

Fantech Shooter 3 hoşuma gitti aslında ama çok sorun yaşayanı gördüm.

Bu ürün nasıl?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı