PC için gamepad önerisi

• Konuyu başlatan kida
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 73
  • Görüntüleme 1.511
Hayırlı olsun hocam, güzel günlerde kullanın inşallah.

Hayır hocam m olan tuş turbo modunu açmak için, tetik kilidi triggerların altında ufak bir çıkıntı var o kısım. Eğer dinput xinput geçişini diyorsanız o tuş kombinasyonuyla oluyor
Anladım hocam yazdıktan sonra farkettim onu çok teşekkür ederim tekrar saol xbox a verseydim o parayı bunu görünce üzülürdüm

Anladım hocam yazdıktan sonra farkettim onu çok teşekkür ederim tekrar saol xbox a verseydim o parayı bunu görünce üzülürdüm
Hocam arkada iki tuş var R4 filan amaçları nedir?

Xboxa verseydiniz ben de üzülürdüm valla
Hocam arkada iki tuş var R4 filan amaçları nedir?
Kolun üstündeki tuşları atayabilirsiniz hocam, mesela l3 ve r3'e basmak yerine o tuşlara gamesir connect uygulamasından l3 ve r3 fonksiyonunu atarsanız daha kolay basarsanız mesela

Tek başlarına bir tuş değiller, kol üstündeki butonları atamak tek amaçları o tuşların

Xboxa verseydiniz ben de üzülürdüm valla

Kolun üstündeki tuşları atayabilirsiniz hocam, mesela l3 ve r3'e basmak yerine o tuşlara gamesir connect uygulamasından l3 ve r3 fonksiyonunu atarsanız daha kolay basarsanız mesela

Tek başlarına bir tuş değiller, kol üstündeki butonları atamak tek amaçları o tuşların
Anladım hocam çok saol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı