PC için gamepad önerisi

|.naVih

Megapat
Yer
Orta Dünya
Daha fazla  
Meslek
Valar
Arkadaşlar PC için gamepad arıyorum çoğu kişi 8bit markasını önermiş ama ben hiç duymamıştım bilgim yok. Abim bu modeli kullanıyor kendisi memnun Gamepad. Ben son nesil Xbox kolu almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım. PS DualShock da ise bazı oyunlarda sorun yaşaması veya kopmalar olduğunu yazmış çoğu kişi. Bütçe konusunda sorun yok. Önerilerinizi bekliyorum.

Ben 8bitdo ultimate 2 aldım ve ertesi gün iade ettim. Elime çok küçük geldi, elim biraz büyüktür benim sizin eliniz ortalama bir el ise hiç düşünmeden alın çok güzel ama boyut olarak çok kompakt
8bitdo kolları switch kolları gibi ufak üretilen kollar. O yüzden malesef çok ısınamıyorum markaya ben de. Özellik olarak iyi de olsa ergonomisi malesef hoş değil

8bitdo kolları switch kolları gibi ufak üretilen kollar. O yüzden malesef çok ısınamıyorum markaya ben de. Özellik olarak iyi de olsa ergonomisi malesef hoş değil
Machenike g5 pro v2 iyi bir model gibi ama tetik tuş mesafesi ayarlanamıyor olması beni vazgeçirdi. Ben de şu an arayış içindeyim bir model bulursan söylersen sevinirim.

Ben 8bitdo ultimate 2 aldım ve ertesi gün iade ettim. Elime çok küçük geldi, elim biraz büyüktür benim sizin eliniz ortalama bir el ise hiç düşünmeden alın çok güzel ama boyut olarak çok kompakt
Bu 8Bitdo'yu diğer kollardan ayıran özelliği ne mesela 9.nesil xbox kolundan veya dualshockdan ayıran özelliği ne.

Bu 8BitDo'yu diğer kollardan ayıran özelliği ne mesela 9.nesil Xbox kolundan veya DualShocK'den ayıran özelliği ne.

Xbox ve Sony'nin tüm kolları analog prensibiyle çalışır yani belli bir zaman sonra joysticlerde takılmalar olur kendi kendine basar mesela. Ama 3. parti kollarda GameSir, 8BitDo gibi markalar Hall effect sensörü kullanıyorlar yani takılma sorunu olmuyor. Ben Xbox veya PS kullansam kendi kollarını kullanırdım. Ama PC de kullanacağım ve 2.4 dongeli olarak kullanacağım Xbox'da sadece BT bağlantısı mevcut 2.4'e göre BT çok gecikmeli oluyor. GameSir veya 8BitDo alıyorsun içinden şarj istasyonu donglesi her şeyi çıkıyor ama Xbox'u PC de 2.4 kullanmak istersen extra dongle alman gerekir, şarj istasyonu alman gerekir. Vs. vs uzar gider farkları ama Xbox veya PS konsolum olsa kesinlikle orijinal kollarını kullanırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı