Wingtaine

Hectopat
Daha fazla  
Nisan 2025'te Temu'daki indirimden yararlanıp iki adet Machenike G1 Pro gamepad aldım. Her ikisi de tertemiz, dikkatli kullanımda olmalarına rağmen LB tuşu kısa sürede bozuldu (tepki vermiyor). Aynı sorun iki üründe de tekrar edince kalitesiz bir seri denk geldiğini düşündüm.

Benim oyun tarzım daha çok:

• FC 26
  • eFootball
  • WWE 2K25

Gibi oyunlar. Hızlı, tepkime süresi düzgün ve LB/RB gibi tetiklerin sağlam olduğu bir gamepad arıyorum. Bütçe/performans açısından tavsiye edebileceğiniz güvenilir modeller varsa yazabilir misiniz? Kablolu/kablosuz (mümkünse kablosuz) fark etmez, ama özellikle tetiklerin dayanıklılığı ve yazılım desteği benim için önemli.

Şu özelliklere sahip öneriler olursa sevinirim:

• Sağlam tetikler (LB/RB, RT/LT)
  • PC & Steam uyumluluğu.
  • Kablosuz seçeneklerde gecikmenin düşük olması.
  • Fiyat/performans dengesi.

Her türlü öneriye ve deneyime açığım, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nisan 2025'te Temu'daki indirimden yararlanıp iki adet Machenike G1 Pro gamepad aldım. Her ikisi de tertemiz, dikkatli kullanımda olmalarına rağmen LB tuşu kısa sürede bozuldu (tepki vermiyor). Aynı sorun iki üründe de tekrar edince kalitesiz bir seri denk geldiğini düşündüm.

Benim oyun tarzım daha çok:

• FC 26
  • eFootball
  • WWE 2K25

Gibi oyunlar. Hızlı, tepkime süresi düzgün ve LB/RB gibi tetiklerin sağlam olduğu bir gamepad arıyorum. Bütçe/performans açısından tavsiye edebileceğiniz güvenilir modeller varsa yazabilir misiniz? Kablolu/kablosuz (mümkünse kablosuz) fark etmez, ama özellikle tetiklerin dayanıklılığı ve yazılım desteği benim için önemli.

Şu özelliklere sahip öneriler olursa sevinirim:

• Sağlam tetikler (LB/RB, RT/LT)
  • PC & Steam uyumluluğu.
  • Kablosuz seçeneklerde gecikmenin düşük olması.
  • Fiyat/performans dengesi.

Her türlü öneriye ve deneyime açığım, teşekkürler.
Bütçeniz nedir?

3 bin TL, belki çok kaliteli bir ürünse yükseltebilirim.
Eğer yükseltme şansınız var ise connectgame üzerinden Vader 4 Pro 4.5k
Eğer yok ise gamesir cyclone 2 önerebilirim
Hocam şimdi baktım gamesirin fiyatida uçmuş ama ikiside harika ben anlık olarak gamesir kullanıyorum

Uzak durun derim. Super Nova'ya da Battle Axe Pro tercih edin onun yerine. Kendim Super Nova kullanıyorum.

Herkes bu tür kontrolcüleri Xbox 9. Nesile bütçesi yetmeyenler için en iyi alternatif olarak görüyor. Böyle düşünmenizin sebebini öğrenebilir miyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı