Gizalada daha uygun.
1767568940503.png

Stok yok maalesef. :(

Herkes bu tür kontrolcüleri Xbox 9. Nesile bütçesi yetmeyenler için en iyi alternatif olarak görüyor. Böyle düşünmenizin sebebini öğrenebilir miyim?

Xbox kontrolcusu hala pil ve potansiyometre stick kullanan cagin gerisinde kalmis rezil bir gamepad. Yuzune bile bakilmaz. Drift sorunu yapmasi kacinilmaz.

Bluetooth kullandığından normal. Hala marka diye önerenler var bir de şu ürünü. Yazık gerçekten.
Ben az kalsın Cyclone yerine bunu alıyordum hocam hatırladıkça korkuyorum hala

Gizalada daha uygun.
Hocam 5-6 ay önce almaya karar verseydiniz gümrük o zaman sıkıntı çıkarmıyordu şuan başını almış gidiyor görevliler gelene geçene vergi basıyorlar

Hocam arasında kalmanız Ronaldo ve Messi ile samatta kıyaslamak demek benim için tabii ki Cyclone 2

O kadar diyorsunuz yani, gönlüm onda kalsa da bir bildiğiniz vardır bu kadar insan öneriyorsanız. Peki gizalada stok yoksa ve 4.5k 5K civarında vermek istemiyorsam super Nova ve Nova Lite 2 ürünleride Battle Axe Pro'dan iyi midir?

GameSir Nova 2 Lite aldım 2 hafta önce Amazon'dan indirimli olarak yaklaşık 1900TL ödedim.
Hall efect ve FPS oyunlar için ayarlanabilir tetik mekanizmasıyla gayet yeterli olduğunu düşünüyorum. Yazılım desteği ve kutu içinden çıkan sert plastik saklama ve koruma kılıfı mevcut.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı