Fiyatına göre gerçekten çok iyi gamepad. İncelemesin deki gibi bence şu an piyasadaki parasının hakkını veren tek ürün. İşletim sistemi Xbox 360 olarak görüyor cihazı ve şu ana kadar hiç bir oyunda sorun çıkarmadı. Memnun kaldım. Bence Logitech ve Steelseries verilmez o paralar.
Bir süredir oyun kolu arıyordum. MediaMarkt mağazasında denediğim SteelSeries kolunun malzeme kalitesinini ve tasarımını beğenmedim. Logitech F310 ve F710 çok fazla PS3 koluna benziyordu. Daha önce kullanmadığım için Xbox kolu almak istiyordum. Ama Xbox One S kolu bütçemi aşıyordu. Xbox 360...
@Lady Hellbender Şarj kiti için yorum yapamıyorum, pek bilgim yok o konuda. Linkini attığınız kontrolcü iyi gibi. Mağaza yorumları da gayet iyi görünüyor. Hayırlı olsun şimdiden.
Geri dönüşleriniz için teşekkür ediyorum, siparişi verdim. Muhtemel Cuma ila Cumartesi günü elime ulaşacak. Ürünü elime alır almaz deneyimlerime başlayıp, buraya geri dönüş yapacağım.
Logitech F710 veya Logitech F310 da alabilirsin. Steelseries Stratus Duo da iyi onuda alabilirsin. Şu game padin görünümüde güzel Buraya TıklayınBurayada tıklayın aslında en iyisi komşunuzda veya arkadaşınızda gamepad varsa denemeniz ve beğenirseniz almanızdır. Beğenmediyseniz karar sizin benim verdiğimede bakabilirsiniz.
Geri dönüşleriniz için teşekkür ediyorum, siparişi verdim. Muhtemel Cuma ila Cumartesi günü elime ulaşacak. Ürünü elime alır almaz deneyimlerime başlayıp, buraya geri dönüş yapacağım.
Hayırlı olsun. Konuyu kapamak için *Konu kilitlensin* diye bir yorum bırakarak *Rapor* butonuna basarak *Konu kilitlensin lütfen* yazarak konuyu kilitleyip çözüldü olarak işaretlenmesini sağlayabilirsiniz.