PC için Gamepad tavsiyesi

Doğru diyorsun bugün bayağı detaylı inceledim de tetiklerde %25-30 civarı bir ölü bölge var. İlgililere duyurulur 😕
Ölü bölge sorunu olan, bağlantı problemleri olan bir gamepad var ve insanlar sürekli onu tavsiye ediyor.

Sizi tenzih ediyorum ama gerçekten insanlar bunu nasıl yapıyor nasıl bu kadar marka ve model bağımlısı oluyor çözenedim.

Ölü bölge sorunu olan, bağlantı problemleri olan bir gamepad var ve insanlar sürekli onu tavsiye ediyor.

Sizi tenzih ediyorum ama gerçekten insanlar bunu nasıl yapıyor nasıl bu kadar marka ve model bağımlısı oluyor çözenedim.
Doğrudur ama şahsım adına masaüstü PC kullanan ve ikinci defa Monster ürünü almış biri olarak yine de bir sebep ve açıklama yapma gereği duydum 🙂

Her şeye rağmen bütçeye göre önerilebilecek bir gamepad olduğunu düşünüyorum. Çünkü eski F710'u saymaz isek düşük fiyatlı ortalama bir gamepad bulmak imkansız şu an. İki katı fiyatı olan Xbox, PS, MSI kollarını gözünü karartıp alsan bile hepsi eksik geliyor. Şarjı falan derken işin içinden çıkamıyorsun. Gamepower mıydı neydi o da piyasada yok galiba şu an.

Monster'ın duruşu gerçekten üzücü ama kısacası hiç alıcısı olmayan bir kola fazla fazla para vermektense zayıf alıcılı, ama güvenilir bi ikinci sınıf ürüne para vermek herkesin işine gelecek gibi şu koşullarda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı