PC için gamepad tavsiyesi

suezmax

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. PC için gamepad tavsiyesi verebilir misiniz?
Oynadığım oyun türleri şunlar: hikayeli oyunlar, hack and slash tarzı ve soulsborne oyunları.

Şu an mevcut kullandığım kol Logitech'in F310 kolu ancak bu kol kablolu olduğu için bilgisayarı televizyona bağlayıp uzaktan oynama şansım olmuyor. Ayrıca bu kolu 12 senedir kullanıyorum. Bu yüzden yeni kol almak istiyorum.

Girdi gecikmesi az olan 2.4 GHz usb dongle aparatı olan ve ergonomiği iyi olan bir kol arıyorum. Kendi araştırdığım ve beğendiğim kolları aşağıda listeledim;

EasySMX X20 / Türkiye'de satış yapan bir site bulamadım.
Diğer önerilere açığım

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. PC için gamepad tavsiyesi verebilir misiniz?
Oynadığım oyun türleri şunlar: hikayeli oyunlar, hack and slash tarzı ve soulsborne oyunları.

Şu an mevcut kullandığım kol Logitech'in F310 kolu ancak bu kol kablolu olduğu için bilgisayarı televizyona bağlayıp uzaktan oynama şansım olmuyor. Ayrıca bu kolu 12 senedir kullanıyorum. Bu yüzden yeni kol almak istiyorum.

Girdi gecikmesi az olan 2.4 GHz usb dongle aparatı olan ve ergonomiği iyi olan bir kol arıyorum. Kendi araştırdığım ve beğendiğim kolları aşağıda listeledim;

EasySMX X20 / Türkiye'de satış yapan bir site bulamadım.
Diğer önerilere açığım
Cyclone 2 öneririm. Easysmx x20'nin şarj standlı ve tmr stickli versiyonu diyebiliriz. Aktif kullanıyorum muazzam bir kol

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı