PC İçin Gamepad Tavsiyesi

Yuspro

Kilopat
Katılım
31 Temmuz 2014
Mesajlar
858
Makaleler
1
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle iyi sosyaller. Uzun süredir Logitech F310 kullanıyorum, artık miadını doldurmak üzere, konforlu, dayanıklı ve kablosuz bir gamepad istiyorum. Aklımda Xbox One'ın kontrolcüsü vardı ama internette birçok çeşidini gördüm ve kafam fazlasıyla karıştı. Masaüstü bilgisayar kullanıyorum Wireless ve Bluetooth yok.
Sorum şu, kablosuz adaptörü dahil bir Xbox One kontrolcü var mı (Ben sadece tek bir sitede gördüm ve güvenemedim, daha önceden duyduğum kadarıyla birçok sahte ürün bulunuyormuş), yoksa ayrı ayrı mı satın almalıyım? Link verirseniz iyi olur. Onun dışında farklı ürün önerilerinizi de almak isterim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Valla ben PS4'ümün DS4'lerini kullanıyorum, PC masaüstü olduğu için bluetooth yok, kabloyla bağlı. Ayrı programla bilgisayara XBOX 360 kontrolcüsü olarak gösteriyorum, üstelik LED'leri de istenilen efekte göre ayarlanıyor, gecikme 10 ms'in altında, kısacası memnunum. Ama DS4'ler çok pahalı işte.
Edit: Bundan bir süre önce piyasada ayrı satılan Bluetooth adaptörler vardı, hala varsa onlardan alıp da kullanabilirsin aslında kablosuz için, ne çok ucuz ne çok pahalı kaliteli bir şey mutlaka vardır.
 
Xbox'da 270-300 TL fiyatları görünce
Hocam mesela https://www.itopya.com/LOGITECH-F710-Kablosuz-PC-Gamepad/
ben bunu alsam masaüstüde kullanamam mı ?

Nano alıcısı sayesinde rahatlıkla kullanırsınız, kablosuz bağlantı için ekstra bir şey istemiyor.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Xbox One gamepadi almaktan vazgeçtim. 98 liraya F710 aldım , kargoyla beraber 108 TL civarı bir ücret ödemiş oldum. F710'u bu fiyata görünce kaçırmak istemedim, genelde 160-190 TL arası değişiyordu fiyatı. Xbox'ın gamepadi kadar konforlu olmasa da fiyat performans açısından gayet iyi olduğunu düşünüyorum.
Konu kapatılabilir.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı