PC İçin Hangi Xbox Gamepad Alınmalı?

• Konuyu başlatan Eutr61
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 2.486

Eutr61

Kilopat
9. nesil Series X Gamepad PC'de sorunluymuş. Bağlantı kopmaları gibi sorunlar yaşanıyormuş.
One S gamepad almak daha mı sağlıklı olur sizce?

Sıfırı çok pahalı geldiği için ikinci el bir Xbox One S gamepad aldım. Bluetooth tek tuşla bağlanıyor. Gecikme,kopma vs. yaşamadım. 40-50 saat kullandım şu ana kadar.

Bende Xbox One S gamepad var, pc için de xbox için de kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Yeni nesil gamepadin tasarımına baktım. Çok küçük farklar var. Teknolojide genel olarak yeni çıkan ürünün hemen alınmaması gerektiğini söylüyorlar. Şuan alıcaksanız One S gamepad almanızı öneririm. Tatmin edicektir.

Eğer Bulursan (xbox 360 wireless controller) al. ben 2014 yılında aldım windows 7 windows 8 ve şu anda windows 10 da toplam 6 yıldır kullanıyorum hiç bir oyunda kopma veya uyumsuzluk görmedim. 2 adet AAA kalem pille çalışıyor ve kendi alıcısı var.

Dosya Ekleri

• 38_1507059249-500x500.jpg
    38_1507059249-500x500.jpg
    22 KB · Görüntüleme: 81
Eğer Bulursan (xbox 360 wireless controller) al. ben 2014 yılında aldım windows 7 windows 8 ve şu anda windows 10 da toplam 6 yıldır kullanıyorum hiç bir oyunda kopma veya uyumsuzluk görmedim. 2 adet AAA kalem pille çalışıyor ve kendi alıcısı var.
Bende kullandım bundan çok iyi armut gibi satmıştım. Pişman olduğum bir durumdu performansı ergonomisi çok iyi ama şu sıralar bulma şansı az arkadaşın, kablolu satıyorlar genelde ve orjinal değil diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı