Tamam o fiyata çok daha iyi kollar var. Tv kumandası gibi pilli kola o parayı vermeye gerek yok sırf konsol ürünü olduğu için %100 vergiyle geliyor diye. Bu paraya alınacak en rezil kollardan bir tanesi xbox kolu. Daha da rezilliklerini sayarım.
Tamam o fiyata çok daha iyi kollar var. TV kumandası gibi pilli kola o parayı vermeye gerek yok sırf konsol ürünü olduğu için %100 vergiyle geliyor diye. Bu paraya alınacak en rezil kollardan bir tanesi Xbox kolu. Daha da rezilliklerini sayarım.
Sen bana bütçeni tam söyle atayım kol. Attığıma baksana yukarıda.
Tamam o fiyata çok daha iyi kollar var. Tv kumandası gibi pilli kola o parayı vermeye gerek yok sırf konsol ürünü olduğu için %100 vergiyle geliyor diye. Bu paraya alınacak en rezil kollardan bir tanesi xbox kolu. Daha da rezilliklerini sayarım.
Sen bana bütçeni tam söyle atayım kol. Attığıma baksana yukarıda.
Adama falan içerlemedim. Tek bildiği laf xbox kolu olan neden olduğunu bile bilmeden öneren iki arkadaş için attım. Kendi paraları bile değilken bilmediği konularda nasıl bu kadar rahat yorum yapıyorlar hayret.
Merhaba arkadaşlar ailem konsol almama izin vermedi bende kol ile oyun oynamanın tadına varmak istiyorum. Oyuncu laptopum var Xbox kolu alsam game Pass Steam vb uygulamalardaki oyunları rahatça kol ile oynayabilir miyim PC de özellikle FC'yi?