PC için kol önerisi

Hocam yurtdışı fiyatı kıyaslaması yapmıyoruz burada öneri istenmiş, istenen öneriye göre yorum yapıyoruz.
Tamam o fiyata çok daha iyi kollar var. Tv kumandası gibi pilli kola o parayı vermeye gerek yok sırf konsol ürünü olduğu için %100 vergiyle geliyor diye. Bu paraya alınacak en rezil kollardan bir tanesi xbox kolu. Daha da rezilliklerini sayarım.

Atar mısınız bakayım.

Her şey çok pahalı ustam ya.
Sen bana bütçeni tam söyle atayım kol. Attığıma baksana yukarıda.

Peki senin önerceğin kol nedir?

3-3.5 k

Peki senin önerceğin kol nedir?

3-3.5 k
Yukarıda önerdim. Xbox kolu önerip nedenini bile bilmeyen arkadaşlara onlar gibi birine bu sabah yazdığım yanıt;

Xbox gamepad’in attığıma göre avantajlarını saysana.

TV kumandası gibi pilli olması mı?

Benim attıklarım 1000hz iken xbox kolunun kablolu 80 kablosuz 30hz olması mı?

İçinden bilgisayar için dongle bile çıkmıyor oluşu mu?

Türkiye’ye gelirken sırf konsol ürünü diye %100 vergiyle gelmesi mi? Yurtdışı satış fiyatı 38-40 euro civarı.

Hall effect kollara sahip olmayıp 2. ayda stick drift yapması mı?

Hemen bozulan titreşim motoru mu?

Sana yanıt bile yazmayacaktım ama zorluyorsun. Bilmiyorsun konuşuyorsun.

Yukarıda attığım 1200 liralık kol bile xbox’ın sadece Türkiye’de abartılan rezil koluna bin basar.

@ahmttunc Neden bu kadar içerledin adam sadece biraz daha öneri istiyor. Tecrübesi olanlar önerisini yapmış o kadar.

@ahmttunc Neden bu kadar içerledin adam sadece biraz daha öneri istiyor.
Adama falan içerlemedim. Tek bildiği laf xbox kolu olan neden olduğunu bile bilmeden öneren iki arkadaş için attım. Kendi paraları bile değilken bilmediği konularda nasıl bu kadar rahat yorum yapıyorlar hayret.

En oyun kumandası sizsiniz hocam. Her şeye beğenmeme atmışsınız. Çok bileni çok severler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…