PC için kol önerisi

Şimdi eğer ileride Xbox konsol almayı düşünüyorsan Xbox kolu alabilirsin pişman olmazsın. Ama almana daha çok varsa easySMX X15 ya da 8BitDo 2C alabilirsin başka bir sorun varsa sorabilirsin. Bu yazdığım bütün kollar PC de düzgün bir şekilde çalışır.

Ha hem kafa rahat olsun hem güzel vakit geçireyim beni uğraştırmayacak bir kol istiyorum ayar yapmakla uğraşmak istemem acayım oynayayım mantığındayım ilerleyen zamanlarda konsol alırsamda onunla uyumlu çalışsın dedim fikirleriniz içinçok teşekkür ederim.
Kesinlikle 9. nesil hocam içiniz rahat olsun. Çok bilmiş arkadaşın aksine iyidir. Kendi malını ballandıra ballandıra övüyor sadece. Ama kumandası bozulduğu zaman karşısına muhattap bile bulamayacak.

Teşekkür ederim dostum.

Vallahi haftada 60 lira pile vereceksen bir de Bluetooth falan uğraşacaksan iki katı fiyattan Xbox kolu alabilirsin. Hiçbir artısı yok üzerindeki X dışında. Seçim senin ben her detayını anlattım.

Kesinlikle 9. nesil hocam içiniz rahat olsun. Çok bilmiş arkadaşın aksine iyidir. Kendi malını ballandıra ballandıra övüyor sadece. Ama kumandası bozulduğu zaman karşısına muhattap bile bulamayacak.
Bende yok bile o kol.

Ne artısı var anlatsana? Asıl kendisi almış burda yedirmemek için yazdığına bak.

Kumanda olarak 9. nesil alıp geçmek lazım. İncik cıncığa gerek yok. Distribütör firma desteği güzel.
Tasarımsa marjinal olmak isterseniz:

Attığınız bütün koları inceleyeceğim ama yüksek ihtimal Xbox kolunu alacağım gibi Microsoft garantili olur.

Şimdi eğer ileride Xbox konsol almayı düşünüyorsan Xbox kolu alabilirsin pişman olmazsın. Ama almana daha çok varsa easysmx X15 ya da 8BitDo 2C alabilirsin başka bir sorun varsa sorabilirsin. Bu yazdığım bütün kollar PC de düzgün bir şekilde çalışır.

Önümüzdeki yaza kadar alırım yüksek ihtimalle DGS sınavıda biter o zamana kadar kafam rahat olur bizimkilerde bir şey diyemez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı