PC için oyun CD'si nereden alınır?

Yan sanayi PlayStation kolu satan dükkanlara bir sor, genelde oralarda olur çünkü. Çarşıya falan gidersen esnafa sor dostum. Artık CD ile oyun satanlar pek kalmadı. Sen hangi oyunun CD'sini istiyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
CD devri artık bitti hocam. Sizde CD girişi var o zaman sorunuza göre. 2.el sitelerde yani sarı sitede mesela bulabilirsiniz.

Yan sanayi PlayStation kolu satan dükkanlara bir sor, genelde oralarda olur çünkü. Çarşıya falan gidersen esnafa sor dostum. Artık CD ile oyun satanlar pek kalmadı. Sen hangi oyunun CD'sini istiyorsun?

Amacım sadece oyun oynamak değil öyle olsaydı Steam gibi platformlardan alırdım ben koleksiyon yapmayı seviyorum o yüzden alacağım

@Nurettin bey
Sana göre gerek olmayabilir ben koleksiyon yapıyorum eğer insanların sorunlarına yardımcı olmayacaksanız boşuna yazmayın efendim

CD oyunları korsan kabul edildiğinden yapımcılar CD olarak sunmuyor ki sağlam bulmanda biraz zor. Oyunu korsan olarak indir içindeki dosyaları seçip UltraISO ile CD kalıbı oluştur onu da bir USB'ye at. Fiziksel olarak CD yerine USB ile yapabilirsin ancak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı