PC için oyun kolu tavsiyesi

@DMN Hocam bir arkadaş başka bir konumda şu markayı önermişti, bunun hakkında bilgin var mı listeme eklemeli miyim?

Flydigi Direwolf 2​

İlla jiroskop lazımsa alınır onun dışında 2C daha iyi. Jiroskop isteyen oyunlar oynayanlar genelde alıyorlar.

Fantech Shooter III bu nasıldır hocam, yakında tekrar stoklara gelicekmiş. Youtube üzerinde araştırırken rast geldim.​

Alınabilir oda güncel kollar arasında güzel.
FANTECH SHOOTER III WGP13S Gamepad kablosuz oyun denetleyicisi Hall-etkisi tetikler ve Joystick yoklama PC Android NS için 1000Hz - AliExpress şimdi ben bunu buradan alsam hocam, gümrükte yatar mı? :D

Paran varsa DualSense yoksa Xbox.
Param var Allah'a şükür, onda sıkıntı yokta. Gamepad'den anlayan bir forum kullanıcısının taleplerinide ekliyorum. Oynayacağım oyunlar EA FC - RDR2 - FH gibi oyunlar, bunun içinde pek maddi açıyı yükseltmeme gerek yok gibi diye düşündüm sonradan, F/P ürün araştırıyorum yoksa bende biliyorum onları almayı. Yinede teşekkür ederim önerilerin için.

38 lira yüzünden ülkeye getirtmiyorum çok üzücü, maalesef stokları bekleyeceğim ve Wraith dükkanını basıp alacağım. :D Herkese iyi forumlar, yorumlardan ve önerilerden dolayı teşekkürler. Gamepad markaları olsun, özellikleri olsun iyice aydınlandım.

Son düzenleme:
FANTECH SHOOTER III WGP13S Gamepad kablosuz oyun denetleyicisi Hall-etkisi tetikler ve Joystick yoklama PC Android NS için 1000Hz - AliExpress şimdi ben bunu buradan alsam hocam, gümrükte yatar mı? :D

Param var Allah'a şükür, onda sıkıntı yokta. Gamepad'den anlayan bir forum kullanıcısının taleplerini de ekliyorum. Oynayacağım oyunlar EA FC - RDR2 - FH gibi oyunlar, bunun içinde pek maddi açıyı yükseltmeme gerek yok gibi diye düşündüm sonradan, F/P ürün araştırıyorum yoksa ben de biliyorum onları almayı. Yine de teşekkür ederim önerilerin için.

38 lira yüzünden ülkeye getirtmiyorum çok üzücü, maalesef stokları bekleyeceğim ve Wraith dükkanını basıp alacağım. :D herkese iyi sosyaller, yorumlardan ve önerilerden dolayı teşekkürler. Gamepad markaları olsun, özellikleri olsun iyice aydınlandım.

Aslında ürün kişiden kişiye değişiyor ben Xbox koluyla hiçbir oyunda rahat edemiyorum. Hele ki arka tuşları 4 parmağımda yapışık oluyor o çok rahatsız ediyor hatta DualShock 3 bile daha rahat geliyordu. Sonra DualSense geçtim pil derdim sıkıntım yok kablosuz rahat kafa.

@DMN Hocam rahatsız ediyorum, Fantech EOS Pro modelinide listeye dahil ettim. Sence bunlar arasından hangisi tam anlamıyla parasını hak eden, bana güzel konfor sağlayan bir model olur?
Çok 8BitDo dedin ancak ben bir kaç farklı model ekledim belki birisi diğerinden üstündür, üstünse, kaliteliyse onu alacağım.

1- Fantech Shooter III (Stokta yok, yakında gelicek)
2- Fantech Eos Pro (2199 TL) - İphone uyumlu -
3- 8BitDo 2c (1800 TL)
4- MSI Force GC30 V2 (2199 TL)
5- Gamesir T4 Cylone pro (1999 TL)
6- Gamesir Nova HD (1699 TL)

@DMN Hocam rahatsız ediyorum, Fantech EOS Pro modelini de listeye dahil ettim. Sence bunlar arasından hangisi tam anlamıyla parasını hak eden, bana güzel konfor sağlayan bir model olur?
Çok 8BitDo dedin ancak ben birkaç farklı model ekledim belki birisi diğerinden üstündür, üstünse, kaliteliyse onu alacağım.

1- Fantech Shooter III (Stokta yok, yakında gelecek)
2- Fantech EOS Pro (2199 TL) - iPhone uyumlu -
3- 8BitDo 2C (1800 TL)
4- MSI Force GC30 V2 (2199 TL)
5- GameSir T4 Cylon'e Pro (1999 TL)
6- GameSir Nova HD (1699 TL)

Fantech shooter 3 alınır
EOS Pro'nun tetikleri aşırı hafif yarış oyunları için iyi değil.
MSI GC30 V2 alınmaz hall effect analoglu değil.
8 BitDo 2C alınır.
GameSir T4 Cyclone öneriyordum ama sadece stokta Nintendo tuş düzenlisi kalmış gerek yok almaya.
Nova HD çok eski kol alınmaz.

@DMN Yine yolumuz 8BitDo'ya çıktı, nasibimiz böyleymiş. :D bugün siparişini vereyim Amazon üzerinden, alışınca da geri bildirim gönderirim. 1800 lira bandının herhalde kralı 8BitDo mudur değerli hocam/ağabeyim? (Birisi sorduğunda cevap vermek isterim) :D

Fantech shooter 3 alınır
EOS Pro'nun tetikleri aşırı hafif yarış oyunları için iyi değil.
MSI GC30 V2 alınmaz hall effect analoglu değil.
8 BitDo 2C alınır.
GameSir T4 Cyclone öneriyordum ama sadece stokta Nintendo tuş düzenlisi kalmış gerek yok almaya.
Nova HD çok eski kol alınmaz.

GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Hall Effect Gamepad - (No Drifting) -

Senin bahsettiğin sitede sanki var gibi hocam, sağlam gelirse benim için sıkıntı yokta sağlam gelmezse eğer biraz sıkıntı oluyormuş sanırım.

-Hepsiburada'da ise 300 lira daha üstüne eklemiş mağaza.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı