Umutensar Femtopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Nisan 2021 #31 Lockheed dedi: Dualsense şu an drifting sorunları ile boğuşuyor. "Haptic feedback" özelliğini PC'de kullanamayacağınız için pek tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kararımı verdim Xbox series s/x Controller alıyorum.
Lockheed dedi: Dualsense şu an drifting sorunları ile boğuşuyor. "Haptic feedback" özelliğini PC'de kullanamayacağınız için pek tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kararımı verdim Xbox series s/x Controller alıyorum.
U ugur 1 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #32 Ben aldım kullanılıyor, hiçbir sıkıntı yok, çok da iyi kavranıyor.
burakdrs Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 478 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Mesleque 19 Ağustos 2023 #33 ugur 1 dedi: Ben aldım kullanılıyor, hiçbir sıkıntı yok, çok da iyi kavranıyor. Genişletmek için tıkla... Titreşim işi falan nasıl, Steam'den FIFA oynanır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2023
ugur 1 dedi: Ben aldım kullanılıyor, hiçbir sıkıntı yok, çok da iyi kavranıyor. Genişletmek için tıkla... Titreşim işi falan nasıl, Steam'den FIFA oynanır mı?