PC için PS5 DualSense kontrolcü alınır mı?

LuciferM.

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Bende şu an 9.nesil Xbox kontrolcüsü mevcut. Biliyorum Xbox kontrolcüsü için tam uyumluluk var ama fark ettim ki X y a b düzeni tam benlik değilmiş ve açıkçası DualSense'te olan titreşim teknolojisini merak ediyorum. Bütün oyunlarda DualSense desteği mevcut mu? Sizce 4 bin küsur para verip almam mantıklı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiyeniz için teşekkürler. Açıkçası ben bu haptic feedback için düşünmüştüm de o yüzden.

Hocam kablosuz kullanacaksınız bazı özellikler sınırlı oluyor eğer kablolu olursa bir sorun çıkarmaz PS çıkışlı her oyunda her özelliği kullanırsınız ama bunun yanında Steam'den DSX yazılımıda satın almanızı öneririm bu sayede kablosuzda birçok özelliği kısıtlıda olsa kullanabilirsiniz ama dediğim gibi kısıtlı olarak kullanabilirsiniz kabloyla kullanırsanız her özelliğinden yararlanabilirsiniz DSX yazılımı da kurarsanız uyumluluk sorunuda yaşamazsınız.

Teşekkür ederim ayrıntılı bilgi için. Çok kararsız kaldım şimdi. Mevcutta varken başka almak aptalca mı olur diye sorguluyorum

Teşekkür ederim ayrıntılı bilgi için. Çok kararsız kaldım şimdi. Mevcutta varken başka almak aptalca mı olur diye sorguluyorum

Hocam bana kalırsa bu algıya kapılmayın her şekilde deneyimlemeye hakkınız var içinizde kalacağına elinizde kalsın yarın Xbox kolu drift yapınca DualSense geçersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…