PC için PS5 DualSense kontrolcü alınır mı?

Hocam bana kalırsa bu algıya kapılmayın her şekilde deneyimlemeye hakkınız var içinizde kalacağına elinizde kalsın yarın Xbox kolu drift yapınca DualSense geçersiniz.
Orası öyle tabi de elde varken boşa alacakmış gibi hissediyorum bir de 4k üstü fiyatı var. İndirim bekleyeyim diyorum en kötü ama malum bu ülkede indirim olmaz genelde fiyatlar artar aksine. Hiç indirime giriyor mu? Bir de kablo ve adaptörü ayrıca mı satın alıyoruz?

Orası öyle tabii de elde varken boşa alacakmış gibi hissediyorum bir de 4K üstü fiyatı var. İndirim bekleyeyim diyorum en kötü ama malum bu ülkede indirim olmaz genelde fiyatlar artar aksine. Hiç indirime giriyor mu? Bir de kablo ve adaptörü ayrıca mı satın alıyoruz?

Hocam ayrıyeten kablo almaniz gerekebilir ama Bluetooth modu çoğunlukla yeter diyorum ben tabii tercih sizin herhangi bir USB-C kabloyla her şekilde bağlayabilirsiniz.

Hocam ayrıyeten kablo almaniz gerekebilir ama Bluetooth modu çoğunlukla yeter diyorum ben tabii tercih sizin herhangi bir USB-C kabloyla her şekilde bağlayabilirsiniz.
Açık şekilde yazamamışım. Bluetooth ile çalıştırsam da şarj etmek açısından sordum. Bir de ithalatçı garantili 3600 TL civarında onu önerir misiniz?

Açık şekilde yazamamışım. Bluetooth ile çalıştırsam da şarj etmek açısından sordum. Bir de ithalatçı garantili 3600 TL civarında onu önerir misiniz?

Hocam Bluetooth'lu modda çok da şarj sorunu yaşamazsınız ben garanti olarak çok takılmıyorum bence ithalatçı garantili tercih edebilirsiniz sadece aldığınız mazaya dikkat edin yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı