zaten ps5'in çıkış oyunları hariç o özellik kullanılmıyor. pc'de destekli oyunlarda çalışıyor.Ben PC'de DualSense çok iyi çalışmıyor diye biliyorum titresişimi tetik sertleşmesi vs. sıradan bir kontrolcü gibi çalışıyor. Bence ekstra para vermeye çok gerek yok eğer PS5 alma düşüncen yoksa. Ben DualShock 4 kullanıyorum DS4 uygulaması ile memnumun. Xbox One koluna da bakabilirsin daha iyi bir uyumluluk için.
PC için alıyorsan Xbox kolu öneririm ergonomiklik açısından.
Ben PC'de DualSense çok iyi çalışmıyor diye biliyorum titresişimi tetik sertleşmesi vs. sıradan bir kontrolcü gibi çalışıyor. Bence ekstra para vermeye çok gerek yok eğer PS5 alma düşüncen yoksa. Ben DualShock 4 kullanıyorum DS4 uygulaması ile memnumun. Xbox One koluna da bakabilirsin daha iyi bir uyumluluk için.
eğer orjinal oyunlar için kullanacaksanız dualsense ve ds4 programsız çalışıyor. destekli oyunlarda simgeler playstation dizilimine dönüyorBen PC'de DualSense çok iyi çalışmıyor diye biliyorum titresişimi tetik sertleşmesi vs. sıradan bir kontrolcü gibi çalışıyor. Bence ekstra para vermeye çok gerek yok eğer PS5 alma düşüncen yoksa. Ben DualShock 4 kullanıyorum DS4 uygulaması ile memnumun. Xbox One koluna da bakabilirsin daha iyi bir uyumluluk için.
f710 ve f310'dan uzak dur, çok eski kollar. 8bitduo'nun kolları güzel. İndirim yakalarsan tavsiye ederimOnun tasarımını çok sevmiyorum
Onun yerine F710 falan önerir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.