D didedar Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 154 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #11 a short engineer dedi: Doğru ben sadece birinin kulağıma "performans krem" diye bağırmasını istemiyorum. Ses kalitesi umurumda değil. Genişletmek için tıkla... Tek çare YouTube'deki müzikleri MP3 olarak indirmek sanırım.
a short engineer dedi: Doğru ben sadece birinin kulağıma "performans krem" diye bağırmasını istemiyorum. Ses kalitesi umurumda değil. Genişletmek için tıkla... Tek çare YouTube'deki müzikleri MP3 olarak indirmek sanırım.
Görkem Say Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 9.989 Makaleler 1 Çözümler 15 8 Nisan 2024 #12 Alis124 dedi: En iyisi SoundCloud şuana kadar hiç reklam görmedim Genişletmek için tıkla... Kutuphanesi kisitli onun da her sarkiyi bulamiyorum ozellikle Soundtrack'ler Turkiye'ye acik olmuyor.
Alis124 dedi: En iyisi SoundCloud şuana kadar hiç reklam görmedim Genişletmek için tıkla... Kutuphanesi kisitli onun da her sarkiyi bulamiyorum ozellikle Soundtrack'ler Turkiye'ye acik olmuyor.
pathkullancısı3818 Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 2.448 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #13 didedar dedi: İndirebilecegim program demişsiniz size bir önerim var, YouTube'dan begendiginiz müziklerin URL'sini kopyalayıp bu siteden indirebilir siniz. Genişletmek için tıkla... Öyle yapıyorum ancak müzik durunca diğeri açılmıyor.
didedar dedi: İndirebilecegim program demişsiniz size bir önerim var, YouTube'dan begendiginiz müziklerin URL'sini kopyalayıp bu siteden indirebilir siniz. Genişletmek için tıkla... Öyle yapıyorum ancak müzik durunca diğeri açılmıyor.
a short engineer Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 117 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #14 didedar dedi: İndirebilecegim program demişsiniz size bir önerim var, YouTube'dan begendiginiz müziklerin URL'sini kopyalayıp bu siteden indirebilir siniz. Genişletmek için tıkla... Çözüm bu ben nedense işaretleyemiyorum adminler yaparsa sevinirim.
didedar dedi: İndirebilecegim program demişsiniz size bir önerim var, YouTube'dan begendiginiz müziklerin URL'sini kopyalayıp bu siteden indirebilir siniz. Genişletmek için tıkla... Çözüm bu ben nedense işaretleyemiyorum adminler yaparsa sevinirim.
D didedar Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 154 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #15 pathkullancısı3818 dedi: Öyle yapıyorum ancak müzik durunca diğeri açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Üzerini çizdigim yer aynı bu şekilde olursa tümünü tekrarlar.
pathkullancısı3818 dedi: Öyle yapıyorum ancak müzik durunca diğeri açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Üzerini çizdigim yer aynı bu şekilde olursa tümünü tekrarlar.
pathkullancısı3818 Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 2.448 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #16 didedar dedi: Eki Görüntüle 2163021 Üzerini çizdigim yerin aynı bu şekilde olursa tümünü tekrarlar. Genişletmek için tıkla... Eyvallah reis kralsın. didedar dedi: Eki Görüntüle 2163021 Üzerini çizdigim yer aynı bu şekilde olursa tümünü tekrarlar. Genişletmek için tıkla... Reis o başa sarıyor ben dğier müziğe geçmesini istiyorum.
didedar dedi: Eki Görüntüle 2163021 Üzerini çizdigim yerin aynı bu şekilde olursa tümünü tekrarlar. Genişletmek için tıkla... Eyvallah reis kralsın. didedar dedi: Eki Görüntüle 2163021 Üzerini çizdigim yer aynı bu şekilde olursa tümünü tekrarlar. Genişletmek için tıkla... Reis o başa sarıyor ben dğier müziğe geçmesini istiyorum.
D didedar Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 154 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #17 pathkullancısı3818 dedi: Eyvallah reis kralsın. Reis o başa sarıyor ben dğier müziğe geçmesini istiyorum. Genişletmek için tıkla... Çalma listesi oluşturman lazım yapmayı bilmiyorsan 1dakika atayım sana nasıl yapıcağını.
pathkullancısı3818 dedi: Eyvallah reis kralsın. Reis o başa sarıyor ben dğier müziğe geçmesini istiyorum. Genişletmek için tıkla... Çalma listesi oluşturman lazım yapmayı bilmiyorsan 1dakika atayım sana nasıl yapıcağını.
pathkullancısı3818 Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 2.448 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #18 didedar dedi: Çalma listesi oluşturman lazım yapmayı bilmiyorsan 1dakika atayım sana nasıl yapıcağını. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum.
didedar dedi: Çalma listesi oluşturman lazım yapmayı bilmiyorsan 1dakika atayım sana nasıl yapıcağını. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum.
D didedar Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 154 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #19 Müzikleri böyle seç ve sag tıkla oradanda medya oynatıcı yürütme sırasına ekleye bas ve bitti artık dinleyebilirsin.
Müzikleri böyle seç ve sag tıkla oradanda medya oynatıcı yürütme sırasına ekleye bas ve bitti artık dinleyebilirsin.
pathkullancısı3818 Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 2.448 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #20 didedar dedi: Eki Görüntüle 2163032 Müzikleri böyle seç ve sag tıkla oradanda medya oynatıcı yürütme sırasına ekleye bas ve bitti artık dinleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah reis.
didedar dedi: Eki Görüntüle 2163032 Müzikleri böyle seç ve sag tıkla oradanda medya oynatıcı yürütme sırasına ekleye bas ve bitti artık dinleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah reis.