44Nihat07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2018 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 30 Ekim 2020 #1 Xbox'larda Live Gold alıp Ultimate alınca çevriliyor. PC'de buna benzer bir şey var mı? Veya ucuz Gamepass satan bir yer?
Xbox'larda Live Gold alıp Ultimate alınca çevriliyor. PC'de buna benzer bir şey var mı? Veya ucuz Gamepass satan bir yer?
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 30 Ekim 2020 #2 Xbox Game Pass for PC var. PC Game Pass | Xbox PC Game Pass ile Windows bilgisayarlarda yüksek kaliteli yüzlerce oyunu arkadaşlarınızla birlikte oynayın. www.xbox.com EA Play de var, alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Xbox Game Pass for PC var. PC Game Pass | Xbox PC Game Pass ile Windows bilgisayarlarda yüksek kaliteli yüzlerce oyunu arkadaşlarınızla birlikte oynayın. www.xbox.com EA Play de var, alabilirsiniz.
KS KS 44Nihat07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2018 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 30 Ekim 2020 #3 Seradotwav dedi: Xbox Game Pass for PC var. Genişletmek için tıkla... Bana Ultimate lazım, EA oyunları için. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
Seradotwav dedi: Xbox Game Pass for PC var. Genişletmek için tıkla... Bana Ultimate lazım, EA oyunları için.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 30 Ekim 2020 #4 44Nihat07 dedi: Bana Ultimate lazım, EA oyunları için. Genişletmek için tıkla... EA Play alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
44Nihat07 dedi: Bana Ultimate lazım, EA oyunları için. Genişletmek için tıkla... EA Play alabilirsiniz.
Keremlas Kilopat Katılım 20 Mart 2016 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #5 EA Play oyunları sanıyorum 10 Kasım'da eklenecek Game Pass'e. Artı 0 Eksi
KS KS 44Nihat07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2018 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 30 Ekim 2020 #6 Keremlas dedi: EA Play oyunları sanıyorum 10 Kasım'da eklenecek Game Pass'e. Genişletmek için tıkla... Evet, o yüzden alacağım zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
Keremlas dedi: EA Play oyunları sanıyorum 10 Kasım'da eklenecek Game Pass'e. Genişletmek için tıkla... Evet, o yüzden alacağım zaten.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 30 Ekim 2020 #7 Keremlas dedi: EA Play oyunları sanıyorum 10 Kasım'da eklenecek Game Pass'e. Genişletmek için tıkla... Evet, daha yeni gördüm, yanıltmamak adına bir şey demek istemedim. Artı 0 Eksi
Keremlas dedi: EA Play oyunları sanıyorum 10 Kasım'da eklenecek Game Pass'e. Genişletmek için tıkla... Evet, daha yeni gördüm, yanıltmamak adına bir şey demek istemedim.
Keremlas Kilopat Katılım 20 Mart 2016 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #8 44Nihat07 dedi: Xbox'larda Live Gold alıp Ultimate alınca çevriliyor. PC'de buna benzer bir şey var mı? Veya ucuz Gamepass satan bir yer? Genişletmek için tıkla... PC için Game Pass aldığın zaman EA Play oyunlarına da erişebilirsin zaten, demek istediğini anlamadım. Artı 0 Eksi
44Nihat07 dedi: Xbox'larda Live Gold alıp Ultimate alınca çevriliyor. PC'de buna benzer bir şey var mı? Veya ucuz Gamepass satan bir yer? Genişletmek için tıkla... PC için Game Pass aldığın zaman EA Play oyunlarına da erişebilirsin zaten, demek istediğini anlamadım.
KS KS 44Nihat07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2018 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 30 Ekim 2020 #9 Seradotwav dedi: EA Play alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun ama dediğim gibi Game Pass Ultimate arıyorum. Keremlas dedi: PC için Game Pass aldığın zaman EA Play oyunlarına da erişebilirsin zaten, demek istediğini anlamadım. Genişletmek için tıkla... İşte ucuz Game Pass arıyorum key olarak. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
Seradotwav dedi: EA Play alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun ama dediğim gibi Game Pass Ultimate arıyorum. Keremlas dedi: PC için Game Pass aldığın zaman EA Play oyunlarına da erişebilirsin zaten, demek istediğini anlamadım. Genişletmek için tıkla... İşte ucuz Game Pass arıyorum key olarak.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 30 Ekim 2020 #10 44Nihat07 dedi: Sağ olun ama dediğim gibi Game Pass Ultimate arıyorum. Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne istediğinizi anlamadım, ne istiyorsunuz? Size 2 alternatif sundum, daha da başka bir şey yok. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
44Nihat07 dedi: Sağ olun ama dediğim gibi Game Pass Ultimate arıyorum. Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne istediğinizi anlamadım, ne istiyorsunuz? Size 2 alternatif sundum, daha da başka bir şey yok.