44Nihat07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2018 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 30 Ekim 2020 #1 Xbox'larda Live Gold alıp Ultimate alınca çevriliyor. PC'de buna benzer bir şey var mı? Veya ucuz Gamepass satan bir yer?
Xbox'larda Live Gold alıp Ultimate alınca çevriliyor. PC'de buna benzer bir şey var mı? Veya ucuz Gamepass satan bir yer?
Keremlas Kilopat Katılım 20 Mart 2016 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #11 44Nihat07 dedi: Sağ olun ama dediğim gibi Game Pass Ultimate arıyorum. İşte ucuz Game Pass arıyorum Key olarak. Genişletmek için tıkla... İlk ay zaten 5.90 TL'ye denk geliyor, yeni hesap açarak kullansan çok bir şey kaybetmezsin. Daha ucuza alabileceğin bir mecra bildiğim kadarıyla yok. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
44Nihat07 dedi: Sağ olun ama dediğim gibi Game Pass Ultimate arıyorum. İşte ucuz Game Pass arıyorum Key olarak. Genişletmek için tıkla... İlk ay zaten 5.90 TL'ye denk geliyor, yeni hesap açarak kullansan çok bir şey kaybetmezsin. Daha ucuza alabileceğin bir mecra bildiğim kadarıyla yok.
KS KS 44Nihat07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2018 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 30 Ekim 2020 #12 Seradotwav dedi: Tam olarak ne istediğinizi anlamadım, ne istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Gamepass Ultimate ama ayda 45TL verecek bütçem yok. 12 aylık Key'ler satılıyor, onlardan varsa link arıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
Seradotwav dedi: Tam olarak ne istediğinizi anlamadım, ne istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Gamepass Ultimate ama ayda 45TL verecek bütçem yok. 12 aylık Key'ler satılıyor, onlardan varsa link arıyorum.
Keremlas Kilopat Katılım 20 Mart 2016 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #13 44Nihat07 dedi: Gamepass Ultimate ama ayda 45TL verecek bütçem yok. 12 aylık keyler satılıyor, onlardan varsa link arıyorum. Genişletmek için tıkla... Game Pass'i konsolda da mı kullanacaksınız? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
44Nihat07 dedi: Gamepass Ultimate ama ayda 45TL verecek bütçem yok. 12 aylık keyler satılıyor, onlardan varsa link arıyorum. Genişletmek için tıkla... Game Pass'i konsolda da mı kullanacaksınız?
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 30 Ekim 2020 #14 44Nihat07 dedi: Gamepass Ultimate ama ayda 45TL verecek bütcem yok. 12 aylık keyler satılıyor, onlardan varsa link arıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman öyle desenize hocam, anlaşılır şekilde konuşmuyorsunuz. GameSatış gibi yerlerden alabilirsiniz ancak tavsiye etmem. Sorun yaşama ihtimaliniz var, bunu unutmayın. En garantisi Xbox'un sitesinden almak. Artı 0 Eksi
44Nihat07 dedi: Gamepass Ultimate ama ayda 45TL verecek bütcem yok. 12 aylık keyler satılıyor, onlardan varsa link arıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman öyle desenize hocam, anlaşılır şekilde konuşmuyorsunuz. GameSatış gibi yerlerden alabilirsiniz ancak tavsiye etmem. Sorun yaşama ihtimaliniz var, bunu unutmayın. En garantisi Xbox'un sitesinden almak.
KS KS 44Nihat07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2018 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 30 Ekim 2020 #15 Keremlas dedi: Game Pass'i konsolda da mı kullanacaksınız? Genişletmek için tıkla... PC'de. Artı 0 Eksi
Keremlas Kilopat Katılım 20 Mart 2016 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #16 44Nihat07 dedi: PC'de. Genişletmek için tıkla... Xbox Game Pass Ultimate almanın tek olayı hem konsolda hem PC'de kullanmak, sadece PC'de kullanacaksınız Ultimate versiyonu almanıza gerek yok. Artı 0 Eksi
44Nihat07 dedi: PC'de. Genişletmek için tıkla... Xbox Game Pass Ultimate almanın tek olayı hem konsolda hem PC'de kullanmak, sadece PC'de kullanacaksınız Ultimate versiyonu almanıza gerek yok.