PC için tamamen ücretsiz kesme birleştirme kırpma gibi şeyleri yapabileceğim bir uygulama önerebilir misiniz? Linkiyle beraber atarsanız sevinirim ya da movie maker ı indirebileceğim bir link verebilir misiniz? Microsoft Store'da bulamadım ve bastığım linklerde sapan saçma video editörler indirio.
PC için tamamen ücretsiz kesme birleştirme kırpma gibi şeyleri yapabileceğim bir uygulama önerebilir misiniz? Linkiyle beraber atarsanız sevinirim ya da movie maker ı indirebileceğim bir link verebilir misiniz? Microsoft Store'da bulamadım ve bastığım linklerde sapan saçma video editörler indirio.
OpenShot; Linux, Mac ve Windows için ödüllü özgür ve açık kaynaklı bir video düzenleyicidir. Heyecan verici video etkileri, başlıklar, ses parçaları ve canlandırmalarla videolar oluşturun.
Movavi video edtör var hem çok basit bir arayüze sahip hem de kullanımı oldukça kolay ücretsiz değil fakat crackli olanları var fakat ne kadar güvenilir bilemem.