PC için USB girişli 300TL kulaklık önerisi

ebs61

Hectopat
Katılım
19 Ağustos 2018
Mesajlar
74
Merhaba, yaklaşık 2 senedir James Donkey 710 kulaklık kullanıyordum sonunda kullanılamayacak hale geldi, bir süredir PC için USB girişli kulaklık arayışındayım bütçem 300TL civarı, önceliğim mümkünse kulak pedlerinin rahat olması. Şimdiden teşekkürler.
 
Polosmart Phoenix 7.1
Abim BİM'den 100-150 TL'ye almıştı.
O modeli internetten araştırmıştım da Rampage modelleri daha iyi denmişti gerçi Rampage markası forumda okuduğum kadarıyla pek iyi bir marka değil.Tronsmart Sono epey tavsiye eden olmuştu onu aldım ancak kulak pedleri kulağımda ağrı yaptığı için iade ettim ve bir süredir kulaklık bakıyorum ama çok fazla model var ama hepsinde iyi de kötü de yorumlar var bu yüzden kafam baya karıştı açıkçası Tronsmart Glary 7.1 modelini almayı düşündüm ama hakkında internette pek bir yorum bulamadım.
 
O modeli internetten araştırmıştım da Rampage modelleri daha iyi denmişti gerçi Rampage markası forumda okuduğum kadarıyla pek iyi bir marka değil. Tronsmart Sono epey tavsiye eden olmuştu onu aldım ancak kulak pedleri kulağımda ağrı yaptığı için iade ettim ve bir süredir kulaklık bakıyorum ama çok fazla model var ama hepsinde iyi de kötü de yorumlar var bu yüzden kafam bayağı karıştı açıkçası Tronsmart glary 7.1 modelini almayı düşündüm ama hakkında internette pek bir yorum bulamadım.

Rampage kulaklık giydim pek iyi bir his vermedi kötüydü önermem.
 

Geri
Yukarı