Arayüz baya iyi de hiç bir işine yaramıyor. Dsx ile haptic feedback falan kullanamazsın hiçbir oyun desteklemiyor en azından benim oynadığım hiçbir oyun. Normal titreşim optimizasyonu da çok kötü. Saçma sapan çalışıyor çoğu oyunda ne bir his ne bir anlam var. Bunun dsx veya diğerler uygulamalarla alakası yok hepsini denedim zamanında çünkü.
Arayüz baya iyi de hiç bir işine yaramıyor. Dsx ile haptic feedback falan kullanamazsın hiçbir oyun desteklemiyor en azından benim oynadığım hiçbir oyun. Normal titreşim optimizasyonu da çok kötü. Saçma sapan çalışıyor çoğu oyunda ne bir his ne bir anlam var. Bunun dsx veya diğerler uygulamalarla alakası yok hepsini denedim zamanında çünkü.
Hem DualSense hem Xbox Controller hem de GameSir Cyclone 2 kullanan biri olarak söylüyorum.
DualSense alma hapctic falan iyi hoş diyorsun 3-5 ten sonra fark etmiyorsun bile ayrıca hepsi kronik drift sorunlu yoğun kullanmada 1 yıl bile dolmadan drift baş gösterir.
Xbox iyi aslında ama onun fiyatına Cyclone 2 çok daha dolu ve daha iyi stant bile geliyor yanında.
En önemlisi tmr stick piyasanın en iyi analoğu diyebilirim.
Drift sorunuda olmaz Hall effect ile Cyclone 2 de xboxtada o risk var oda drift yapma ihtimali yüksek.
Cyclone 2 de gamepadtester da sadece yüzde 0.1 hata oranı çıkıyor mükemmel ötesi yani.
8Bitdo Ultimate Wired Controller for Xbox, Hall Effect Joysticks and Hall Triggers, Compatible with Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 & Windows 11 - Officially Licensed (White) : Amazon.com.tr
8Bitdo Ultimate Wired Controller for Xbox, Hall Effect Joysticks and Hall Triggers, Compatible with Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 & Windows 11 - Officially Licensed (White) : Amazon.com.tr
Nintendo çok tatlıymış ama oda uyumluluk sorunları yaşıyor diye biliyorum açıkçası GameSir aklıma yattı ama onda da tetik problemleri oluyor tarzı şeyler gördüm Reddit'te.