PC için Xbox Controller mı DualSense mi?

• Konuyu başlatan ErnY
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 248
Arayüz baya iyi de hiç bir işine yaramıyor. Dsx ile haptic feedback falan kullanamazsın hiçbir oyun desteklemiyor en azından benim oynadığım hiçbir oyun. Normal titreşim optimizasyonu da çok kötü. Saçma sapan çalışıyor çoğu oyunda ne bir his ne bir anlam var. Bunun dsx veya diğerler uygulamalarla alakası yok hepsini denedim zamanında çünkü.

Arayüz baya iyi de hiç bir işine yaramıyor. Dsx ile haptic feedback falan kullanamazsın hiçbir oyun desteklemiyor en azından benim oynadığım hiçbir oyun. Normal titreşim optimizasyonu da çok kötü. Saçma sapan çalışıyor çoğu oyunda ne bir his ne bir anlam var. Bunun dsx veya diğerler uygulamalarla alakası yok hepsini denedim zamanında çünkü.
O zaman gamesir en iyisi.

Konsol sahibi değilseniz ikisi de PC için alınmaz.

Hem DualSense hem Xbox Controller hem de GameSir Cyclone 2 kullanan biri olarak söylüyorum.
DualSense alma hapctic falan iyi hoş diyorsun 3-5 ten sonra fark etmiyorsun bile ayrıca hepsi kronik drift sorunlu yoğun kullanmada 1 yıl bile dolmadan drift baş gösterir.
Xbox iyi aslında ama onun fiyatına Cyclone 2 çok daha dolu ve daha iyi stant bile geliyor yanında.
En önemlisi tmr stick piyasanın en iyi analoğu diyebilirim.
Drift sorunuda olmaz Hall effect ile Cyclone 2 de xboxtada o risk var oda drift yapma ihtimali yüksek.
Cyclone 2 de gamepadtester da sadece yüzde 0.1 hata oranı çıkıyor mükemmel ötesi yani.

Hocam 3500-4000 arası bütçe biraz belki çıkabilirim elbette.
Biraz daha bütçe artırabilirsen düşünmeden GameSir G7 Pro’yu al. Ama “bütçemde kalayım” dersen, en ideal seçenek GameSir Cyclone 2 olur.

Peki farkları nedir hocam Xbox 9.nesil ile sizin öneriniz arasında.

şöyle bir ürün işinizi görür.daha kaliteli olanları var bakmanızı tavsiye derim.mesela ben şu var.

Şöyle bir ürün işinizi görür. Daha kaliteli olanları var bakmanızı tavsiye derim. Mesela ben şu var.

Nintendo çok tatlıymış ama oda uyumluluk sorunları yaşıyor diye biliyorum açıkçası GameSir aklıma yattı ama onda da tetik problemleri oluyor tarzı şeyler gördüm Reddit'te.

Peki farkları nedir hocam Xbox 9.nesil ile sizin öneriniz arasında.
En basit tabiri ile özellik farkı ve parça malzeme kalitesi diyebilirim.

şöyle bir ürün işinizi görür.daha kaliteli olanları var bakmanızı tavsiye derim.mesela ben şu var.

Bu bütçe için özellik bakımından düşük ürünler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı