PC için Xbox Controller Önerisi

• Konuyu başlatan Chrstr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.966

Chrstr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar uzun süredir araştırıyorum ama orijinal Xbox 360 kablolu controller bulamadım. Herkes N11, Gittigidiyor gibi sitelerde satılan ürünlerin çoğunun çakma olduğunu, orijinalini bulmanın zor olduğunu söylüyor. Amazon'da da bunu buldum ama onun da sahte olup olmadığından emin değilim. Xbox One kablosuz controller ise biraz pahalı geliyor açıkçası. Amazon'da 260 TL'ye satılıyor. Siz ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Satıcıya bağlı, kimlerin sattığını söyleyebilirsen daha fazla yardımcı olabiliriz.
Bu ilanı atıyorum başka ilan atmama gerek yok sanırım. Nerdeyse hepsi böyle, kullandıkları görseller bile çakma ürünlerin görselleri. Yorumlar da keza öyle ve birçok ilan var bu şekilde. Tak çalıştır özelliği olan ve çoğu oyunu destekleyen uygun fiyatlı bir controller önerebilirseniz çok sevinirim.

Bu ilanı atıyorum başka ilan atmama gerek yok sanırım. Nerdeyse hepsi böyle, kullandıkları görseller bile çakma ürünlerin görselleri. Yorumlar da keza öyle ve birçok ilan var bu şekilde. Tak çalıştır özelliği olan ve çoğu oyunu destekleyen uygun fiyatlı bir controller önerebilirseniz çok sevinirim.

10 yıldır logitech f310 kullanıyorum. 10 yılda yaşadığım tek sorun "LB" tuşunu basan switch'in geriye gitmesi, kolun içini açıp switch'i ittirip metalleri sıkınca düzeliyor ama ayda bir bunla uğraşmak durumunda kalıyorum. Xbox kontrolcüsünün algılayacağı tüm oyunları algılıyor bu konuda bir sıkıntısı yok ama dizayn olarak eski. Benim de şu aralar değiştiresim var fakat bir alternatif bulamadım xbox one'ın kontrolcülerini denedim(xbox one s ve x ile geleni) denedim çok ucuz hissettiriyor malzeme kalitesi olarak. Ben de önerilere açığım.

Bunun dışında f310'u önerebilirim hala satışı var.

Keşke Xbox One S controller alsaydın. Tak-çalıştır özelliği de vardı. Ben Android şarj kablosu ile PC'ye bağlıyorum ve hiç bir sıkıntı çekmeden oynuyorum oynadığım oyunları. İptal etme şansın varsa iptal et.
F310'da da tak çalıştır var diye biliyorum o yüzden aldım. Bu arada biri 137 TL, Xbox one controller 260 TL aralarında fiyat farkı çoktu. 150 TL civarlarına kadar bir Xbox controller bulsam alacağım ama bulamadım. Pişman olur muyum ?

Son düzenleme:
F310'da da tak çalıştır var diye biliyorum o yüzden aldım. Bu arada biri 137 TL, Xbox one controller 260 TL aralarında fiyat farkı çoktu. 150 TL civarlarına kadar bir Xbox controller bulsam alacağım ama bulamadım. Pişman olur muyum ?
f310 da tak çalıştır. Dayanıklı bir kol ama dediğim gibi dizayn konusunda çok eskidi artık ayrıca tuşları ps4 ve xbox'a göre çok ses çıkartıyor. Sesi kafana takmayacaksan pişman olmazsın gibime geliyor.

Xbox One kontrolörü, ekstra 150 lirayı hakediyor bence. Kullanmayan birisi anlamaz. Keşke biraz bekleyip Xbox One kolu alsaydın.

Yada 2.el kol alabilirdiniz. PS4 ve Xbox One kollarının çakması yok.

f310 da tak çalıştır. Dayanıklı bir kol ama dediğim gibi dizayn konusunda çok eskidi artık ayrıca tuşları ps4 ve xbox'a göre çok ses çıkartıyor. Sesi kafana takmayacaksan pişman olmazsın gibime geliyor.
Bu 20-30 TL olan gamepad lerden gelen ses mi?
Xbox One kontrolörü, ekstra 150 lirayı hakediyor bence. Kullanmayan birisi anlamaz. Keşke biraz bekleyip Xbox One kolu alsaydın.

Yada 2.el kol alabilirdiniz. PS4 ve Xbox One kollarının çakması yok.
Bu kol orijinal midir ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı