PC için Xbox gamepad 9. nesil mi yoksa DualSense 5 mi?

Daha fazla  
Evet arkadaşlar bu ikisinin arasında kaldım. Anladığım kadarıyla DualSense 5 PC de 3. parti programlarla ve Steam üzerinden kullanılıyor ama benim oyunlarımın çoğu Epic Games'te. Bu programı kullanan var mı varsa kopma takılma oluyor mu? Ya da hiç uğraşmayayım direk Xbox gamepad 9. nesili mi alayım?

9.nesil Xbox gamepad daha sağlıklı.

DualSense'de PC için o özel hisler yok diye biliyorum denemiştim buna ek olarak bazı oyunlar desteklemedikleri için Xbox tuşları gözüküyor. Avantajlarına gelirsem Xbox'a nazaran şık ve modern duruyor, daha uygun fiyatta ve şarj edilebilir olmasıda eklenebilir. Tabii bazı oyunlarda adaptif tetikler çalışmakta o yüzden bence DualSense almanız daha mantıklı olur.

Razer Wolverine V2 1.5k / Xbox 2K sanırım.
Razer daha iyi onu öneririm eğer V2 Chroma alabiliyorsanız ek tuşlar var onu alın.2.4K.

Aynı ikileme geçen hafta düştüm. Hatta önce Xbox sipariş ettim, araştırdım içime sinmedi. Paketi iade ettim ve DualSense söyledim. İyi ki öyle yapmışım. Steam'den 6 liraya alacağınız DualSense X programı ile otomatik Xbox kolu olarak tanıtacak zaten kolu. Işıklandırması, touchpadi her şeyi çalışıyor. Epic Games vs fark etmez. Her zaman çalışıyor ilgili program. Ayrıca destekleyen oyunlarda dsx programını kapatırsanız DualSense' özel özelliklerden faydalanabiliyorsunuz. Spider-Man, Far Cry 6, Forza 5 vs oyunlar adaptive trigger ve haptic feedback destekliyor. Çok keyifli bir özellik bence. Şu an için bu özellikleri kullanmak istediğinizde kablo ile bağlamanız gerekiyor. Eğer istemezseniz de kablosuz olarak Xbox kolundan geri kalır bir yanı yok. Ben DualSense seçtim bu ikilemde kalıp. Seçimim için iyi ki böyle yapmışım diyorum. Zamanla destekli oyunların sayısı da artacaktır diye düşünüyorum. Sony artık PC'ye de destek veriyor.

anladım hocam yani ek programlarla kullanırsam sorun olmaz sanırım dualsense alacağım
rengi çok güzelmiş ama vergisi ne kadar çıkar acaba

2000 lt bütçem var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…