Bluecurses
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Doktor
Anladım hocam yani ek programlarla kullanırsam sorun olmaz sanırım DualSense alacağım.
Yok hayır, hiçbir sorun olmuyor. Programlara ayar falan da gerekmiyor. Programı açıyorsun Xbox kolu olarak görüyor PC. İstersen programdan ışık rengi parlaklığı falan ayarlıyorsun. Sadece desteği olmayan oyunlarda Xbox kolu olarak gördüğü için açıklamalarda RL, Rb falan yazıyor R1, R2 yerine. Tuşlarda da aynı şekilde Xbox gibi açıklamalar sunuyor oyun sana. Oyun sana y tuşuna bas diyor, sen üçgene basıyorsun. Bu benim için bir sorun teşkil etmiyor. Sizin için bilemem. RGB aydınlatma vs çalışıyor oyun oynarken. Kapatabiliyorsunuz isterseniz.
Sony PC için için güncelleme aracı da yayınladı. PC üzerinden kendi yazılımı ile güncelleyebiliyorsunuz kolu. Steam'in de ayrıca PS5 kolu için kendi desteği mevcut.
Sorunuz olursa ilk kullanımda, mesaj atabilirsiniz.
Düzenleme: Eğer DualSense alacaksanız beyaz tercih etmeyin. İlk üretilenlerde drifting sorunu var deniyordu. Ben de bu yüzden siyah aldım. Yeni üretimlerin seri no sonu 1A ile bitiyor. Aklınızda bulunsun. Beyaz dışındakiler yeni üretim diye biliyorum. Beyazlarda ise sadece seri no'dan anlaşılıyor. Eski üretimlerin seri no sonu ise 1 ile bitiyor.
Son düzenleme: