hangi oyunlarda hocamArkadaşın attığı Fantech EOS Pro.
Nasıl yani? Her oyunda kullanıyorum daha uyumsuzluk hiç olmadı.hangi oyunlarda hocam
Bunlarda batarya nasıl hocamHay ağzını yiyeyim senin şu forumda aklı çalışan bir adam gördüm.
EOS pro çok iyi koldur alınır kullanıyorum.
hangi tarz araba yarışı gibiNasıl yani? Her oyunda kullanıyorum daha uyumsuzluk hiç olmadı.
Ultimate C1 önermeyin, resmi bir PC desteği yok. C2 daha iyi olur.Alınmaz.
Fantech EOS Pro Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Baya iyi gidiyor. RGB'yi falan da kapattım titreşimin gücü gereksiz fazlaydı onu da kapattım saatlerce gidiyor.Bunlarda batarya nasıl hocam
Forza oynarım ETS oynarım mafia oynarım GTA oynarım her şeyi oynarım.hangi tarz araba yarışı gibi
Competizione, pes, forza oynuyordum benim yorumlarım bu oyunlara göreBaya iyi gidiyor. RGB'yi falan da kapattım titreşimin gücü gereksiz fazlaydı onu da kapattım saatlerce gidiyor.
Forza oynarım ETS oynarım mafia oynarım GTA oynarım her şeyi oynarım.
Modlu assetto bende oynuyorum. Her oyunu oynatıyor bu kollar.Competizione, pes, forza oynuyordum benim yorumlarım bu oyunlara göre
Çoğunlukla 10 saat üstü gidiyorlar, bizzat atılan mallardan birini kullanmıyorum ama aşağı yukarı aynı mAh değerine sahipler.Bunlarda batarya nasıl hocam