PC için Xbox gamepad alınır mı?

Fiyat olarak performans ürünü değil, çünkü üstüne bir çok daha avantajlı gamepadler çıktı halleffect barındıran ve daha az drift sorunu olan. Ben halihazırda xbox 9.nesil kullanıyorum çokta memnunum, fakat aldığım zaman fiyatı 1200 liraydı ve bu kadar fazla alternatifi henüz yoktu. Ama genel olarak yurtdışı tabanlı ürünler olduğundan önerilen kollarda herhangi bir sorun yaşarsanız garanti konusunda nasıl muhatap bulursunuz nasıl yol izlersiniz orasını bilemem, bazı sitelerin teknik servis iade gibi konularda sıkıntılı yorumları var. Yine de özellik bakımından daha uyguna daha iyi kollar var.

Alınmaz.

Ultimate C1 önermeyin, resmi bir PC desteği yok. C2 daha iyi olur.

Baya iyi gidiyor. RGB'yi falan da kapattım titreşimin gücü gereksiz fazlaydı onu da kapattım saatlerce gidiyor.

Forza oynarım ETS oynarım mafia oynarım GTA oynarım her şeyi oynarım.
Competizione, pes, forza oynuyordum benim yorumlarım bu oyunlara göre

Bunlarda batarya nasıl hocam
Çoğunlukla 10 saat üstü gidiyorlar, bizzat atılan mallardan birini kullanmıyorum ama aşağı yukarı aynı mAh değerine sahipler.

Şahsen bunu öneririm. Xbox kolundan daha kalitelidir. Ayrıca hertürlü cihazda kullanabilirsiniz ve Bluetooth olmasıyla beraber kablosuz mouse gibi bir aparatlada çalışabiliyor. (PS desteklemiyor galiba.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı