PC için Xbox gamepad alınır mı?

Semih_hlskck

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
FIFA oynamak için Gamepad arıyorum ve aklıma Xbox geldi. Eskiden kullandığımda çok rahat gelmişti. Sizce alınır mı?

FIFA oynamak için Gamepad arıyorum ve aklıma Xbox geldi. Eskiden kullandığımda çok rahat gelmişti. Sizce alınır mı?
Düzen olarak Xbox düzeni alınır ama Xbox 9. nesil alınmaz.

Bu attığımı alabilirsin Xbox 9. nesil yerine.

Düzen olarak Xbox düzeni alınır ama Xbox 9. nesil alınmaz.

Bu attığımı alabilirsin Xbox 9. nesil yerine.
Linç geliyor hissediyorum. Hazır olmakta fayda var. 😆

Geçen 500 liraya çakma ps4 kolu aldım 10 numara işimi görüyor :D Bir gamepad için 2k hele üstü beni rahat uyutmaz xD Pahalılar malesef :)
Ps4 kolu her oyunda çalışmıyor maalesef. DS4WINDOWS indirmen falan lazım bazı oyunlar için. FC25'te falan özellikle ben oynamadım ama okuduğum yorumlara göre ps4 kolu sadece kabloyla falan çalışıyormuş. Bu da zamanla bataryayı mahvetmesini sağlıyor. Xbox kolu hem gamepass'de hem de steamde sorunsuz çalışır ama tabii pahalı.

X15, X20 veya 8BitDo alın. Xbox düzeni alınır ama 9. nesil almanıza gerek yok. Özellik olarak bu sayılan markalar daha tercih edilebilir.

Son düzenleme:
FIFA oynamak için gamepad arıyorum ve aklıma Xbox geldi. Eskiden kullandığımda çok rahat gelmişti. Sizce alınır mı?

Xbox kolu PC için daha iyi bir tercih olur hocam PS5 kolu falan almayın sakın çalışmıyor bazen bazı oyunlarda özellikle FIFA ise bazen X360CE indirmeniz gerekebilir o yüzden Xbox kolu tercihiniz olsun eğer cidden FIFA'yı oynayacaksanız ve FC 25 altını oynamayın şahsi görüşüm abonelik ile oynayın ya oyunu ben öyle oynuyorum hem daha karlı oluyor 1 ay 39 TL yeni oyun çıkana kadar zaten daha çok kar etmiş oluyorum 500-600 TL daha karlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı