PC için Xbox gamepad önerisi

alizer01

Decapat
Daha fazla  
Bir tane oyun kolu lazım sanırım Xbox kolları PC için daha uyumlu ama şöyle bir sorunum var sanırım benim anakartım da Bluetooth ve Wi-Fi yok, anakartım MSI B450A Pro Max.

Bir tane oyun kolu lazım sanırım Xbox kolları PC için daha uyumlu ama şöyle bir sorunum var sanırım benim anakartım da Bluetooth ve Wi-Fi yok, anakartım MSI B450A Pro Max.
Bluetooth adaptörü alman gerekiyor. Asus BT 500 önerebilirim. Kol için bütçen varsa sıfır 9. nesil yada ikinci elde dualsense bakabilirsin.

Aşağıdaki Bluetooth Dongle'lardan birini alabilirsin.

9. nesil gamepad alabilirsin.

Bluetooth adaptörü alman gerekiyor. ASUS BT 500 önerebilirim. Kol için bütçen varsa sıfır 9. nesil ya da ikinci elde DualSense bakabilirsin.

Xbox 9 nesil alabilirim ve adaptör önerisi içinde teşekkürler, yoksa bir kol almak için anakart değiştirmek gibi bir lüksüm yoktu.

Aşağıdaki Bluetooth Dongle'lardan birini alabilirsin.

9. nesil gamepad alabilirsin.

Teşekkürler 9 nesil Xbox kolu almayı düşünüyorum ama adaptör konusunda biraz daha araştırmak isterim kopmalar falan olmayacak tutarlı bağlantı sağlayacak mı biraz kullanıcı videosu izleyeyim. Tekrardan teşekkürler.

Xbox 9 nesil alabilirim ve adaptör önerisi içinde teşekkürler, yoksa bir kol almak için anakart değiştirmek gibi bir lüksüm yoktu.

Teşekkürler 9 nesil Xbox kolu almayı düşünüyorum ama adaptör konusunda biraz daha araştırmak isterim kopmalar falan olmayacak tutarlı bağlantı sağlayacak mı biraz kullanıcı videosu izleyeyim. Tekrardan teşekkürler.
Asus bt 500 ile hiç kopma yaşamadım. Fiyatı da uygun kalıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı