PC için Xbox tarzı gamepad vs PlayStation tarzı gamepad

faikpkr

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PC'den hikayeli oyunlar ve arada sırada FIFA falan girmek için gamepad almak istiyorum fakat Xbox tarzı gamepad mi yoksa PlayStation tarzı gamepad mi daha iyi olur sizce? Bir de ben çoğu ekipmanımı Wraith e-Sports'dan alıyorum ve orada Xbox tarzı bir gamepad gördüm Fantech Shooter III Oyun Kolu bu sizce alınır mı?

Arkadaşlar PC'den hikayeli oyunlar ve arada sırada FIFA falan girmek için gamepad almak istiyorum fakat Xbox tarzı gamepad mi yoksa PlayStation tarzı gamepad mi daha iyi olur sizce? Bir de ben çoğu ekipmanımı Wraith e-sports'dan alıyorum ve orada Xbox tarzı bir gamepad gördüm Fantech Shooter III Oyun Kolu bu sizce alınır mı?

Kesinlikle Xbox düzeni ve evet o kol da kesinlikle alınır kendim de kullanıyorum çok güzel kol.

Arkadaşlar PC'den hikayeli oyunlar ve arada sırada FIFA falan girmek için gamepad almak istiyorum fakat Xbox tarzı gamepad mi yoksa PlayStation tarzı gamepad mi daha iyi olur sizce? Bir de ben çoğu ekipmanımı Wraith e-sports'dan alıyorum ve orada Xbox tarzı bir gamepad gördüm Fantech Shooter III Oyun Kolu bu sizce alınır mı?

8bitdo buyurun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı