Çözüldü PC ilk basışta açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

QNUR7

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Msi ventus 2x 4070 SUPER
Ryzen 5 7500f
Bilgisayar ilk basışta açılmıyor sonra reset tuşuna basıyorum öyle açılıyor sorun acaba ne bulamadım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hızlı başlat özelliğini devre dışı bırakın. Ardından BIOS sıfırlama yapıp tekrar deneyin.
Kasanın Power kablosu anakart üzerine takılmamış, oturmamış veya kabloda arıza olabilir.

Artı -1 Eksi
Hızlı başlat özelliğini devre dışı bırakın. Ardından BIOS sıfırlama yapıp tekrar deneyin.

Çözüm

Hızlı başlat özelliğini nereden devre dışı bırakıyoruz.

@QNUR7 Denetim Masası > güç > sol üstte güç düğmesi ayarı > hızlı başlat > tikini kaldır > uygula.

@QNUR7 çoğu zaman soruna neden olan bir özellik bu. Size pek bir faydası olacağını düşünmüyorum açık olmasının.

Son düzenleme:
Bende de aynı sorun var bir ara BIOS güncellemiştim düzelmişti ama sonradan tekrar başladı hala çözemedim durumu hızlı başlat olayını bende deneyeceğim.

@QNUR7 sanmıyorum. BIOS sıfırlama kaldı geriye. Ondan sonra geri dönüş yapınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…