PC internete bağlanmıyor

weqraaa

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RAM: HİKVİSİON 16 GB 3200 MHz

İŞLEMCİ: AMD RYZEN 3600

ANAKART: MSI A520M PRO

EKRAN KARTI : SAPHİRE NİTRO+ RX 580 8 GB
Sorunum şu: Windows 10'dan 11'e geçtim ama internete bir türlü bağlanamıyorum. Modemim sorunlu olduğu için telefon internetini USB ile PC'ye bağlamaya çalıştım ancak olmadı. Tanımlanmayan ağ vb. diyor. Yapay zekadan ve internetten araştırdım ama çözüm bulamadım.

Dosya Ekleri

• image-1773525766237.jpg
    image-1773525766237.jpg
    142,2 KB · Görüntüleme: 16
  • image-1773526252968.jpg
    image-1773526252968.jpg
    75,6 KB · Görüntüleme: 15
10'u formatlayıp 11 mi kurdunuz? Yoksa geçiş mi yaptınız? Driver ile alakalı bir problem gibi duruyor.

Yanlış hatırlamıyorsam kablo ile bağladığınızda ethernet olarak görünmüyordu zaten USB internet bağlantısı olarak görünüyordu. Telefondan açamamış olabilirsiniz.

Anakartının modelini arat lan driverini kur bir flasha sonra PC'de kur.

Sorunum şu: Windows 10'dan 11'e geçtim ama internete bir türlü bağlanamıyorum. Modemim sorunlu olduğu için telefon internetini USB ile PC'ye bağlamaya çalıştım ancak olmadı. Tanımlanmayan ağ vb. diyor. Yapay zekadan ve internetten araştırdım ama çözüm bulamadım.

Anakartın modeli neydi acaba.

Yanlış hatırlamıyorsam kablo ile bağladığınızda ethernet olarak görünmüyordu zaten USB internet bağlantısı olarak görünüyordu. Telefondan açamamış olabilirsiniz.
Yok açıktı

Anakartın modeli neydi acaba.
H110I-Plus ddr4

10'u formatlayıp 11 mi kurdunuz? Yoksa geçiş mi yaptınız? Driver ile alakalı bir problem gibi duruyor.
Formatlayıp kurdum

Flaş disk ile uygun driverı bilgisayara atıp kurun. Driver olmadığı için görünmüyor. Daha önce interneti Wifi ile mi kullanıyordun?
az önce tekrar denedim oldu 1 gündür olmuyordu şuan oldu bakacaz inş tekrar bozuntuya vermez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı